hétfő, május 17, 2010

nem volt mit

tenni a hétvégén, mint a 4 fal között lenni. ez az időjárás egyébre sem volt jó, mint hogy az ember a takaró alól pislogjon kifelé, vagy a meleg szobából, a kényelmes kanapéról nézze az ítéletidőt. 
szombaton 9-10 körül keltem fel. még nem volt meg minden a főzéshez, amit terveztem, de aztán leragadtam a netnél, és akkor kaptam észbe, hogy mozdulni kellene, amikor Zé jelzett délután 2 körül, hogy akkor mindjárt elindul hozzám. na, mondom, remek, már szakad az eső, most mehetek le így vásárolni. :(
de aztán összekapartam magam és lementem. meg elmosogattam. meg kicsit rendet raktam. összeszedtem a számlákat a könyvelőnek, meg ilyesmi. azért semmi nagy dolgot nem vittem véghez, annyi ingerenciám nem volt. :) 
a főzés az persze ment. és bár én semmi ízét nem éreztem, végül nagyon-nagyon finom lett! Zének is ízlett, még este is repetázott belőle. olyan fél5 körül érkezett meg végül, akkorra már pont szinte kész is volt a kaja. kinyitottunk egy üveg pezsgőt, jól megebédeltünk, közben meg az elsőosztályúnak nevezett magyar bajnokság meccseit néztük. konkrétan az Újpest-Loki meccset, ami inkább vízilabda meccsre hajazott a felázott pályán, mint focimeccsre. olyan ráúszások voltak, hogy kész. :) persze a Lokinak kellett volna győzni (szerintem), de végül Zé örülhetett, mert a lila majmok vitték el a 3 pontot. :) jó, hát egyszer lehet nekik is Karácsony. :)
este Sevilla meccs, de én már tök fáradt voltam, lefeküdtem még a szünet előtt aludni. Zé meg bealudt a kanapén, hajnali fél4-kor mentem ki hozzá, mikor megébredtem és még mindig nem feküdt mellettem, aztán csak be akartam takargatni, hogy ne fagyjon szét, meg lekapcsolni a tévét, de végül bejött velem aludni. :)
reggel egészen sokáig aludtunk. volt egy gyors szex is. bár én este vágytam volna összebújásra, nem reggel, de hát így alakult. mondjuk kicsit már fárasztó, hogy csak akkor van szex, ha ő akarja (illetve ő is, mert én ugyebár mindig), amikor meg én (vagyis csak én), akkor általában nem (sohasem), de hát egy haverkodásban tulajdonképpen ne legyenek elvárásaim ilyen téren (sem). ez az egész nem arról szól, hogy próbáljuk a másik igényeit, vágyait kielégíteni. mármint az ágyban. (persze, ésszel csináljuk ezeket a dolgokat is, meg odafigyeléssel a másikra, de mivel nincsenek mély érzelmeink egymás iránt, egész más a szex...) 
amúgy egyébként igen, mert pl. a szombati főzésem után, vasárnap reggel ő mosogatott el, mire felkeltem. aztán ő csinált bundáskenyeret meg teát reggelire, aztán meg én mosogattam el. majd az ebédet megint én készítettem elő és tálaltam, és én mosogattam el utána. ja, hát a kávét mindig ő főzi, és rohan le tejért, ha az elfogy. szóval egyébként remekül kiegészítjük egymást, és meg sem fordul a fejemben, hogy csak mindig én adok és nem kapok cserébe annyit, amennyit én úgy érzem, hogy kapnom kellene, mert tényleg a seggem ki van nyalva, és nagyon jó vele lenni, és nem is tudja ezt rajtam kívül senki elképzelni, hogy mennyire előzékeny, türelmes, nagylelkű, kedves és gyengéd velem. egyetlen nő sem kívánhatna Nála jobbat. de tényleg. kérte, hogy tartsam ezt titokban, de nem bírom. egyszerűen megdöbbentő az a hozzáállás, amit velem kapcsolatban produkál minden percben. azért néha elgondolkodom, hogy milyen lenne az, ha szerelmes lenne belém... hogy hova tudná ezt még fokozni? vagy mi változna? lenne-e ennél több bármi is? kíváncsi lennék, hogy milyen, amikor fülig szerelmes valakibe... akkor hogy viselkedik? milyen pluszt varázsol elő belőle a szerelem, mint érzés? és a nő, aki iránt ezt érzi.

(de persze nem egymást keressük... )

no, vasárnap bundáskenyerezés, kávé literszámra, meccsek orrvérzésig. az Inter kiszenvedte a bajnokságot, a Barca legalább gólparádét nyomott, a Real meg mit nem nyert idén? semmit nem nyert... na, majd jövőre. de hát ha jól láttam, a lelátón ült Kaká, meg Raul Mester... hát így nem is várhatnak semmit. Cé kevés a boldogsághoz. oszt végül ikszeltek... áhhh... rémes. 

Zé olyan este fél 9 körül indult el haza, a legbrutálabb viharban. egy hős. persze, jó lett volna, ha marad még éjszakára, de hát haverkodásban nem lehet az embernek ilyen igénye. ha menni akar, engedni kell. mondjuk megértem, hogy nem túl jó hétfőn reggel 5-kor kelni csak azért, hogy nálam alhasson. nyilván ez is csak akkor nem gáz, ha nem barátkozunk, hanem "járunk"... 

egyébként pont azon röhögtem vasárnap reggel az ágyban, mikor a szex után pihegtem, hogy semmi az égegyadta világon nem változott kettőnk között. semmi. ugyanúgy együtt vagyunk egy csomót, akár egész hétvégét. ugyanúgy elvagyunk, ugyanúgy megy a szex is. egyszerűen semmi nem változott. minden ugyanúgy megy tovább, ahogy eddig is volt. ami persze jó, és hát ahogy írtam is még este, akár örök életemre meg tudnám szokni ezt az állapotot. de tiszta fejjel egészen jól látom, hogy nem tudnám ezt így megszokni. azért ez kevés lenne életem végéig. ennél több kell egy Férfiból nekem. és nem akarom az egész lelkét birtokolni, csak egy icipicit többet kérnék belőle. a jelenlétéből is, meg az érzéseiből is. Zétől ezt hiába kérem, meg már talán nem is kérem. nem akarom. én nem nyomulok egy pasira se már. ha kellek jó, ha nem, akkor majd kell másnak. aztán majd nem kell jönni sírva, hogy "nincs is jobb nálad..." illetve lehet jönni, de pont le fogom szarni. "aszitted nem engem keresel, mi? aszitted... na, mindegy. majd rájössz. legfeljebb későn. :)"

ma reggel hajat akartam mosni, de nem volt erőm előbb felkelni. aztán meg rájöttem, hogy ebben a fos időben amúgy is felesleges. hálistennek ez most olyan haj, hogy 3-szori elfekvés után is faszán áll. :) dícséri is egész nap mindenki. :) Zé először meglepődött, szerintem nem hitte el, hogy komlyan gondolom, hogy levágatom. pedig ha én azt mondom, akkor az úgy van. ebben nem ismerek tréfát. de végül neki is tetszett. bár ha jól sejtem, a hosszú hajú nőkhöz vonzódik. pfff... hosszú haj, rövid ész... :) (bár a hétvégén nekem is volt pár szőke megnyilvánulásom, de vagy illuminált voltam, vagy rájátszottam... szóval semmi komoly :D)
szóval a hajam jó, én is imádom, és ma szinte alig áztam el, mire beértem a munkahelyre, cserébe éppen nem is késtem el... parádés. :)

a héten már kéne menni edzeni egy kicsit, mert már kívánja a szervezetem. vagy kéne egy hatalmas orgiát csapni, végül is az is megmozgatna elég rendesen. az orgiára jelentkezni kommentben lehet... :)

7 megjegyzés:

  1. haha! és ti mit nyertetek idén, he?

    tg.

    VálaszTörlés
  2. Marion von Finkenstein2010. május 17. 12:54

    de nem is költöttünk egy vasat sem "erősítésre"... :D
    amúgy meg a Realnak drukkoltam persze a spanyol bajnokságban. de hát elúszott na. :( ez van. :(

    VálaszTörlés
  3. így így, nem lehet mindig a hullám tetején ülni, bár azért ránkférne már... :)

    tg.

    VálaszTörlés
  4. Marion von Finkenstein2010. május 17. 16:45

    ennyi. :)
    a Real is üljön a hullámok tetején, meg a MU is. ez a lényeg. :)

    VálaszTörlés
  5. Marion von Finkenstein2010. május 17. 16:47

    TIVADAR??? hol vagy TG? hova száműztek már megint? :D

    VálaszTörlés
  6. eheheheheee, utazás az életünk, hát biz' megint megyünk....

    :)


    tg.

    VálaszTörlés
  7. Marion von Finkenstein2010. május 18. 10:38

    hát inkább utaznék, mint hogy itt rohadjak egész nap az akváriumban :)

    VálaszTörlés