csütörtök, április 01, 2010

kicsit elegem lett

Zéből tegnap és ma reggel. 

feljött este 8 körül. néztük a Barca meccset. végig őrjöngtük szinte. egészen magas fordulaton pörgött, ami mostanában ritka nála. reménykedtem, hogy ha már ilyen jó formában van, akkor legalább tolunk egy eü. szexet, de olyat, ami nekem is jó. de hát még csak meg se csókolt. se este, se reggel.
felkelt kávét főzni, adott enni a macskának, levitte a szemetet... 
én meg ettől teljesen kiborultam. hogy mi a fasznak segít, meg jófejkedik, meg bárakármi, ahelyett, hogy szeretne, vagy legalább szexelnénk néha.
jó morcos is voltam emiatt reggel, éreztettem is vele, alig szóltam hozzá, majd szinte kidobtam a lakásból és bevágtam mögötte az ajtót. 
ráadásul az MR2-n reggel tréfálkozott a műsorvezető, hogy április elseje van, a bolondozások napja, vagy mittomén, de hogy egy a biztos, hogy ma lehet szeretni bolondulásig. na, én erre felmordultam, hogy "ja, persze". szóval ennyit erről. legszívesebben persze azt mondtam volna: "gyere Macska, szeressük egymást, te legalább viszonzod az érzéseimet..." áhhhh... :(

azt álmodtam egyébként, hogy Zével beszélünk (most először álmodtam vele), és azt mondja, hogy most akkor ő eltűnik és ne keressem, és ennyi volt és ne tovább, és még az emlékét is töröljem ki az agyamból.
a hétvégén egyébként Erdélybe megy, már dicsekedett, hogy milyen magas viaduktról fog bungee jumpingolni. fogalmam sincs, hogy mikor és milyen állapotban fog onnan előkerülni, de nem is érdekel. 

4 megjegyzés:

  1. Te gyerok!

    Hat amikor Kos egesz este liheg a nyakadba meg agyba cipelne, de te lepattintod mert nincs kedved az rendben van, de ha Ze nem dug meg akkor micsoda egy szemet alak?

    Lasd meg a parhuzamot ebben a ket esetben mert tokre ugyanaz a ketto. Meg az is hogy "...Ze minek segit meg jofejkedik ha nem dug meg..." is egyenlo lehet azzal amit most Kos gondol rolad.

    Firefly

    VálaszTörlés
  2. Sztem meg az utolsó három szavad az aminek jellemeznie kéne a Zéhez való hozzáállásodat...ennyi kavarás után. Azaz, hogy nem érdekel.
    Nekem valahogy nem tűnik egy egészséges helyzetnek ez már. Haverok akikkel dugok, de no érzelmek, kapcsolat-célpont akivel nem dugok (mert ő nem dug meg), de ott vannak/lennének érzelmek, de lehet csak részedről. Közben meg mégis néha úgy néztek ki mint egy pár, de nem, mert ha kimondjuk akkor összeomlik a világ. Ez így tök zagyva. Én most már nem hiszem, hogy ebből bármi jó kisülhet hosszú távon.
    Úgyhogy várom is mindig a fejleményeket izgatottan.
    Vell

    VálaszTörlés
  3. Marion von Finkenstein2010. április 1. 16:00

    Firefly: de a Kosnak van bnője. szóval ő ne akarjon megdugni. meg a többi se, mert mindnek van. (76-osnak is) ha nem kellek egyiknek se, mint bnő, akkor menjen a picsába mindegyik.

    Vell: jaja, értelek. zagyva ez és már kezd tényleg a tököm tele lenni vele. én nem merek rányomulni, se az ágyban, se egyébként, mert akkor jujj, biztos járni akarok vele, pedig csak szexelnék. de hát ilyen egy parás faszt én még nem láttam. úgyhogy elég. nézek egyedül pornót, oszt jó lesz. az biztos. :)

    VálaszTörlés
  4. hú, örülök, hogy nem bántottalak meg, mert utólag visszaolvasva kicsit bántónak éreztem.
    Vell

    VálaszTörlés