péntek, április 02, 2010

nem tudtam elkerülni

tegnap, hogy ne találkozzam Zével. először inkább bosszantott a dolog, de aztán meg örültem neki.
felugrott, másfél órát volt nálam. röhögcséltünk, beszélgettünk, tévéztünk. ennyi.
sajnos mindig túl jó vele ahhoz, hogy le tudjak róla kattanni. de most egy jó darabig nem találkozunk tényleg, úgyhogy talán menni fog. :)

este indulok vidékre, most már várom, mert nagyon fáradt vagyok és nagyon kell a pihenés, otthon meg legalább azt lehet. :)
emellett szervezem az életem, a buli hegyeket, meg ilyesmi. jövő pénteken pl. házibuli lesz nálam, ha minden jól megy... :)

ezen kívül nagy öröm ért, mert Banya nemsokára újra a közelemben lesz, és akkor vigyázhatunk egymásra, ráadásul Bözsivel együtt lesznek a közelemben, ami meg pláne jó, mert hatalmas figura a csajszi. :) lesz majd őrültködés, vad bulizás, az már biztos. :)
szükségem lenne egy jó lelkizésre, egy jó nagy bőgésre, de most nincs kivel... remélhetőleg megoldódik ez is hamarosan. :)

kicsit frusztrál, hogy mostanában nem pörgök semmiféle társkeresőn, meg blogon, meg mittomén. valahogy hiányzik. de egyelőre még tartom magam az elhatározásomhoz, és nem fogom az internetre bízni, hogy megismerjem az Igazit. vagy hogy ő engem. :) persze bennem van az is, hogy így aztán soha nem lesz senkim, de mi van ha éppen így lesz? ezt nem tudhatom... 

és akkor most kellemes húsvétot mindenkinek. nulla locsolót, és nulla plusz kilót. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése