kedd, április 20, 2010

újra szájfényes üzemmód

van reggelente. vagyis sasolom a szám a busz üvegében, mikor rásüt a nap, hogy milyen szépen csillog. és ilyenkor örülök. :)

pénteken már délben végeztem a munkával, aztán kicsit később magammal is. :) áh, csak lazultam egyet, míg jött a vendégség. jó volt. :) aztán megérkezett Andi és 42-es, később Béta is. hát... 42-es... nem rossz pali, de nem volt hűde nagy szikra. érdekes volt, mindketten zavarban voltunk, hiszen mindketten tudtuk, hogy miért vagyunk most ott ahol. gáz volt, hogy feljött, nem így kellett volna először találkozni vele. meg aztán befutott Béta, aki a saját nyomorával fárasztott mindenkit. nyomatta a műhisztijét, egyszerűen kiállhatatlan volt, és persze körülötte kellett, hogy forogjon mindenki. én alig szóltam kettőt, teljesen visszavonultam. figyelgettem 42-est, de nem tett rám túl mély benyomást. nyilván én sem őrá, mert azóta még csak azt sem kérdezte meg a közös ismrősünktől, hogy wtf. na, midegy. :)

hajnali 1 körül kerültem ágyba, szombaton 10 körül keltem. akkor már Zé jelentkezett, hogy átjönne. jöjjön. aztán jött, főzött kávét, cigiztünk, tévéztünk, MU meccset néztünk, olvasgattuk a szombati Magyar Nemzetet, beszélgettünk, stb. délután én még lepihentem kicsit a hálóban, az esti bulira rákészülendő, meg nem is aludtam túl magam, erre jött ő is utánam. és még szexeltünk is. nem is gondoltam, hogy akarja, én lepődtem meg a legjobban, de be volt indulva rendesen, meg aztán én is bepörögtem. nem is volt rossz. bár továbbra sem tudom, hogy engem kíván-e ilyenkor, vagy csak a szexelést, úgyhogy így azért nehéz ellazulni.
6-kor keltem fel, Barbival beszéltem pár percet, aztán készülődni kezdtem, mert az esti bulira a partybusz 20:30-kor indult az Árpád-hídtól. csatlakozott még hozzánk Andi is, aki még soha nem volt goa bulin, de mindenáron ki akarta próbálni. én meg nem tiltakoztam. :)  a Hármashatár-hegyen volt a buli, a Hangárban és körülötte. a feljutás simán ment. meg a bejutás is. aztán elsétáltunk panorámát nézni este, csodálatos volt a város. egészen Szentendréig el lehetett látni. varázslatos fények, romantikus este, meg minden. egy cigivel az élményt még fel is tudtuk turbózni, nem is tudom, hogy találtam vissza a sötétben, a nehezített terepen a buliba. :)

rengeteget táncoltam, órákon át pörögtem, az elején csak egyedül, de teljesen, mert még alig voltak emberek. aztán végül megtelt a hely, de nagyon jól sikerült a szervezés is. voltak mondjuk kopasz orkok a bejáratnál, akiktől kicsit tartottam először, de tulajdonképpen a mi biztonságunk érdekében voltak ott, szóval egy szavam sem lehet. 
fél2 körül indult be a 6.0-ás, térhatású, 3D-s zene, amitől beszartam. nagyon komolyan szólt!!! én persze még szivattam magam, mert az egyik brutál hangfal előtt táncikáltam. :) Zé is táncolt, és Andi is belejött a bulizásba, bár aggódtam érte, hogy majd mennyire fogja unni magát, vagy mennyire tetszik majd neki az egész, de hálistennek semmi gáz nem volt. :) egyszer volt egy pillanat, amikor Andi elment pisilni és kettesben maradtunk a tánctéren. akkor magához húzott Zé és nagyon finomat csókolóztunk. de nagyjából ennyi volt a gyengédség az este folyamán. utána már szinte került engem. egyáltalán nem akart közeledni hozzám. ez persze engem rosszul érintett, de hát ez van. sejthető volt, hogy nekem tényleg kevés lesz néhány dolog, neki meg sok lesz belőlem.

néha a chillben ücsörögtünk, ami a szabad ég alatt volt, égett a tűz, de azért nem volt meleg, meg túl kellemes. szóval ment a mászkálás ide-oda. reggel én már elég hisztis voltam, mert át voltam fagyva, fájt a seggem a sörpadtól, ahol ücsörögtünk, táncolni már nem volt kedvem, úgyhogy mentem volna haza. arról volt szó, hogy a partybusz visszafelé 6-kor indul először, már el is képzeltem, hogy 7-kor az ágyikómban fekszem, a macskával összebújva. ehhez képest a busz sehol, de még 7-kor sem. akkor berágtam és Andival úgy döntöttünk, hogy elindulunk gyalog, az első BKV megállóig. Zének szóltam, hogy megyünk, akkorra ő már újra berúgott, meg szívott, meg lufizott ismeretlen srácokkal. nekem ehhez nem volt kedvem, de láttam, hogy ő élvezi. nem is bántott ez engem, nekem akkorra már elég volt a buliból, tényleg csak haza akartam menni. szóval szóltam, hogy megyünk. ő persze maradni akart. mondtam, hogy maradjon. kicsit rájátszottam a hisztire (mert kicsit azért baszta a csőröm, hogy magamra hagy, és képes vadidegenekkel ottmaradni), Andi később azt mondta, kívülről teljesen úgy néztünk ki, mintha párkapcsolatban élnénk. Zé részegen próbált "békíteni", megpuszilni, megcsókolni, megölelni, én meg durcásan elhúztam a fejem. rá se néztem. hülye voltam, de mire hazaértem, minden bajom elszállt. kicsit még puffogtam a Kolosy térig, de aztán rájöttem, hogy felesleges.

gyalog indultunk Andival vasárnap reggel 7 után a 3 km-re lévő BKV megállóig. útközben megnéztük a felkelő Nap fényében is a panorámát, majd hozzánkszegődött egy kissrác, így sétáltunk hármasban. útközben jött az egyik szervező fiú, hogy átverte őket a partybuszos, úgyhogy akkor levisz kocsival a BKV-ig. hurrá. :)) a busz 20 perc múlva jött, azzal a Kolosy térig le, ott a pékségbe be, vettünk fincsiségeket, aztán busszal a belvárosba, vagyis haza. 

fél 9 körül kerültem ágyba, szinte belezuhantam. magamra húztam a macskát és durmoltunk együtt. 2 után keltem fel, PSV meccset akartam nézni, nem bírtam ki. :))) Zé 5-kor hívott, nagy bűnbánó hangon, illetve hát azt hitte, hogy még mindig be vagyok rá rágva a reggel miatt, szóval hívott, hogy akkor ébredt és ha nem zavar, átjönne. én meg édes, angyali hangon rebegtem neki, mintha mi sem történt volna, hogy persze, jöjjön. :)
6 körül ért át, néztünk Lazio-Roma meccset, szurkoltunk mint állat. :) meg ettünk, meg pihiztünk. nálam aludt, de szex nem volt. olyan fáradtak voltunk mindketten, hogy esély nem volt rá. najó, az én fejemben persze megfordult (mint mindig, hiszen egy nimfomán állat vagyok), de láttam, hogy kész van, mint az M5-ös, úgyhogy nem erőltettem.

reggel velem ébredt, nem korábban, főzött kávét, megittunk, aztán ment haza, én meg dolgozni. később írta sms-ben, hogy Apor szakított a mennyasszonyával, végleg, örökre. parádés. 
tegnap meló ezerrel, munka után régi kollégákkal Duna Plázában találkozás, este 10 körül értem haza. még fecsegtem Barbival, majd betoltam egy falafelt és eltakarodtam aludni.

ma megint munka, este Inter-Barca meccs, Zével. holnap este nemtommivan, elvileg nyertem valami film premier előtti vetítésére 2 jegyet, de még nem tudom, hogy tényleg, vagy mivan. :) csütörtökön algázok este, pénteken meg Banánozunk Barbicsekkel. :) éssssss... szombatra már megint van egy goa buli, ráadásul ingyenes, depláne szabadtéri... Űristen... nagyon várom. :))) már Andi is rá van szívódva rendesen. :))) Zét még nem tudom. de nagyon jó lenne elmenni. ja, csüt. este még egy progi buli is lesz a Mappában, oda is menni akarok. :) péntek reggel meg körmözök. ha fel bírok kelni. muszáj lesz, mert a körmeim hányadékmódon néznek ki.

ja, hát múlt csüt. voltam fodrásznál, az nagy királyság volt, aztán 76-os hozta a szokásos formáját, mert este 11-ig ültem teljes harcidíszben, hogy majd jön, mert 8-kor még ezt beszéltük meg, erre nem jött. de nem is hívott, hogy mifasz. küldtem neki egy smst, hogy lefeküdtem aludni és megtettem. Zé tegnap beszélt 76-ossal, mert majd együtt fognak focizni, 76-os említette neki, hogy nem mer engem felhívni... hát ne is merjen. faszom. ez mindig ezt csinálja. lebasz, hogy én nem keresem, de mikor megbeszéljük, hogy találkozunk, akkor meg baszik odaérni, de még azt se mondja, hogy bocs, de még másnap se. hát elmegy ez is a picsába!!! :(

a Kos próbálta a múlt hét péntek délutánomat, a fél nap szabimat elrabolni, de aztán mondtam neki, hogy más dolgom van (semmi nem volt), hagyjon. nem volt hozzá kedvem. na hozzá pont nem volt kedvem. meg különben is, csak a tanulást akarta elkummantani azzal, hogy velem van. lófaszt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése