szerda, november 21, 2007

vegyesvágott

a kora reggeli mondanivalóm.
egyrészt, most R-val álmodtam, hogy költözni akar, szerezzek neki valami fuvarozó embert, aki segít cuccolni.
TG-vel nem álmodtam, csak rá gondoltam elalvás előtt.
másrészt, nem kicsit idegesít, hogy a villamoson reggel a pasi úgy áll, hogy a szék háttámlájának tetején levő foggantyú éppen a farkával van egy vonalban (mert az adott fickó olyan magas), és ráadásul hintázik előre-hátra, ami azt jelenti, hogy vagy 2 cm-re van a farka a kezemtől, ha megfogom azt a szart, vagy 10-re. engem ez zavar. nem azért mert prűd vagyok, vagy izé, csak basszus, ne azért kelljen már máshol kapaszkodnom, hogy ő kényelmeskedjen. álljon rendesen a picsába.
harmadrészt, egyes kollégáim olyan szinten frusztrálnak, hogy legszívesebben belebombáznék a fejükbe. gusztustalanul pénzéhes, inkorrekt emberek vannak ennél a cégnél. ráadásul, azért, mert 10 éve itt van, úgy gondolja némelyik, hogy beszélhet  velem vagy bármelyikőnkkel úgy, mint egy szardarabbal. hát nem. elegem van ezekből a faszkalapokból.
már kihirdették, hogy mikor lesz a céges vacsora, a karácsonyi, és hogy össznépi lesz, nem csak vezetői. bravó. ennek csak annyi előnye lesz (mindig is utáltam az ilyen céges zombulásokat, kötelező bazsalygásokat), hogy ha még itt leszek, akkor a kis csapatommal mocskosmód be fogok baszni, megmutatjuk, hogy kell mulatni, a kurvaéletbe. ha ezért másnap kirúgnak, akkoris a cég pénzén csinálok magamnak egy jó estét. oszt mindenki bekaphatja... annyira nem érdekel már engem ez az egész, hogy el nem tudom mondani.
amúgy meg a pasikról egy szót se. egykutya mind. én már nem tudom, mit mire véljek... komolyan... elegem van ezekből a hányadék alakokból. befejeztem.
pénteken újra csoportbuli. kb. ez tart megint életben. talán R is tiszteletét teszi, most nem akar kimaradni belőle, mint a múltkor. :)
 

1 megjegyzés:

  1. á nem tudnád vhogy uy csinalni h lássam a kommenteket az tokre osztonzo :) mármint oldalt. érted.

    VálaszTörlés