péntek, november 16, 2007

a huncutkodás

elmaradt ma BT-vel. egész nap sms-eztünk meg chateltünk. köcsög egy munkája van. (najó, csinálnám én is szívesen, de semmi esélyem...) egyszerűen nem tudtuk megoldani azt, amit szerettünk volna, amit elterveztünk.
persze ma viszonylag korán végzett, feljöhetett volna, de inkább haza ment. sebaj. elvileg holnap napközben meglátogat. arra gyúrtunk ma egész nap. nem semmi stílusban és témákban nyomtuk. :)
bírom, mikor írja, hogy így "drága", meg úgy "kedves", aztán meg egyszercsak ribanc vagyok vagy szajha. bírom amikor gyengéd, mert akkor szinte olyan, mintha... aztán meg átcsap állatba, és az is bejön. :)
 
felhívtam ma HT-t, hogy mi van a dévédékkel. hogy nem hozta még a posta. mondta, hogy dolgozik, folyamatosan, nem volt rá ideje. és hogy ő szólt, hogy ez lesz. mondom, aha, persze. 1 hónapja folyamatosan dolgozik. én meg madár vagyok. simán.
 
éppen 10 napja, hogy nem tudom, mi van TG-vel. se kép, se hang azóta. most akkor kerüljön be ő is a Balfaszok Csarnokába? azt gondolom, igen. az illúzió elszállt, a misztikum elpárolgott, az a bizonyos világ összeomlott... mármint vele kapcsolatban. már szinte eszembe se jut. jó, néha igen, de annyira nem foglalkoztat. vagyis nem annyiszor, mint mondjuk a múlt héten. úgy látszik ennyi kellet csak, hogy lekattanjak róla. hogy kihúzza a gyufát. én biztos nem fogom keresni... na én aztán nem. azon már túlvagyok. mármint azon az énemen, aki ilyenkor levelekkel/smsekkel bombázza az adott személyt. másfél év kellett hozzá, de megcsináltam. én nem kaparok már senki után.
 
egész héten a Belga új albumát hallgatom. tegnap óta már csak a számomra bestof számokat. bár kurvajó az egész lemez. nagyon korrekt. Bauxit hangjába egyszerűen szerelmes vagyok... kész... meghallom és bepörgök. a szövegeken meg annyit röhögök még mindig, hogy folynak a könnyeim. pl. munkábamenet a villamoson. nem néznek sokan emiatt... áhhh... :)
 
álmos vagyok. még mindig. vagyis folyamatosan. a hétvégén igyekszem sokat pihenni. rámfér.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése