szombat, november 17, 2007

25 perc boldogság

ennyi jutott nekem ma BT-ből. igazából megint majdnem lemondta, de csak miattam mégse... tök jó volt egyébként. olyan kár, hogy ennyire jó vele lenni. a szexre értelemszerűen nem sok idő jutott, de beszélgetni is jó vele. jó volt átölelni, csókolni... végre valaki olyat, aki értékel. mint nőt, mint embert. legalább is egy bizonyos pontig. jelenleg ez is valami. próbálom programozni, kódolni az agyamban, hogy ez csak és kizárólag szexkapcsolat. mert nem lehet más. nehezen megy, mit ne mondjak. túlságosan édesbogár ahhoz, hogy minimális érzelmeket ne tápláljak iránta. igyekszem megmaradni ennél a minimális szintnél. ennyi.

TG-nek csak muszáj volt írnom tegnap, mert frissítette a wiwes adatlapját, és olyan szöveget írt a "magamról" rovatban, hogy nem állhattam meg szó nélkül. a lényege a szerelem volt. fura ez a pasi. nem gondoltam volna, hogy ennyire érzelmes tud lenni. hogy ennyire tud szenvedni egy szerelem miatt, hogy ennyire fontosnak tartja magát ezt az érzést... ebben az egészben csak az a szomorú (ha az egyáltalán), hogy nem én vagyok/leszek érzelmeinek tárgya. majd kiheverem. megbékélek vele. furamód tényleg kevesebbet foglalkoztat a dolog, mint abban az 5 hónapban, ami eltelt az első és második találkozásunk között. úgy tekintek a második találkozásra is, hogy ennyi, becibáltam az ágyamba, behúzhatom a neve mellé a strigulát és kész. így talán könnyebb feldolgozni, hogy nyilván nem jöttem be neki annyira, mint reméltem...

kezdek éhes lenni, kellene enni valamit. aztán asszem filmnézés jön. punnyadok, pihizek és várom, hogy felhívjon a nagy Ő. :)
jah, az éjjel Mérnöktől kaptam sms-t, hogy ma fussunk össze a Stexben. ha még keres esetleg, akkor meggondolom, addig nem is válaszolok.
és még az éjszaka történése, hogy 23:47-kor volt egy hívásom "Ismeretlen" számról. nem azt írta ki a telefonom, mint amit szokott, hogy "Rejtett szám", hanem, hogy ismeretlen... felébredtem és csak néztem a kijelzőt, de nem vettem fel. igazából azt hittem, csak álmodok. aztán reggel néztem a híváslistát és benne volt ez. szóval nem álmodtam. de vajon ki lehetett az??? talán sosem fogom megtudni... lehet, hogy a nagy Ő volt... ha igen, akkor azzal, hogy nem vettem fel, elkúrtam. nem kicsit. nagyon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése