csütörtök, november 15, 2007

crazy day

volt tegnap. meg crazy night. meg minden.
próbáltam dolgozni a gyárban, több-kevesebb sikerrel ment is.
az egyik pasi, aki felbukkant, BT, szóval vele sms-eztem egész nap. megbeszéltük, hogy jön este, 6 körül. rohantam haza, készülődtem, erre mondja, hogy még dolgoznia kell, nem tud jönni. tiszta ideg lettem. közben KB is cseszegetett, hogy talizzunk. aztán persze ő is lemondta, mert elúszott a munkájával. BT édes volt, vagyis inkább ideges, a kollégái miatt, mert majd szétrobbant egész nap a farka, ahogy rám gondolt, de benyomtak neki halaszthatatlan melót. megbeszéltük, hogy áttesszük mára. totál pörögtem pedig, nagyon vártam, minden bajom volt. sajnáltuk mindketten.
közben kaptam egy telefonhívást, aminek nem örültem, sőt baromi ideges lettem tőle. nem vettem fel, de felidegesítettem magam, hogy az a valaki telefonált. aztán a Tesómmal beszéltem másfél órát, elmondtam neki ezt a telefont, meg ki is elemeztük, meg némi pasitémát is bedobtunk. közben írtam KB-nek, hogy szexelhetnékem van, ne legyen már papírkutya. végül "nagynehezen" ráállt a dologra, 9-kor indultam el hozzá, 10-re értem oda. boroztunk, spanyoloztunk, szeretkeztünk. aztán a spanyol hatására filozofálni kezdett, aminek persze az lett a vége, hogy tök jó csaj vagyok, de még jobb csaj lehetnék, ha fogynék még. és akkor az ő csaja is lehetnék. erre kifejtettem azt a nézetemet, hogy nekem olyan pasi nem kell, aki nem szeret teljes mértékben. olyannak, amilyen vagyok. akinek valamimmel valami problémája van. mert ha én változtatok magamon, azt úgyis magam miatt fogom tenni elsősorban, és nem azért, hogy mondjuk KB a pasim legyen. lófaszt. ezek szerint, jól gondoltam, hogy azért találkozunk csak, hogy. de tulajdonképpen nem kíván, és akár még undorodik is. de mindemellett jófejnek tart, meg intelligensnek, tehát a csaja is lehetnék, ha. de nekem meg így pasi nem kell. amúgy sem hiszem, hogy ő lenne álmaim férfija, mert elég érdekes figura, de most meg aztán totál elvágta magát. reggel köszönés nélkül jöttem el. soha többé nem fog látni. nem fogok emailjére válaszolni. nem. itt ezennel tényleg be is fejeztem. maximum további fogyás után majd felhívom, hogy találkozzunk, megmutatom magam, hogy még pálcibb lettem, nem miatta, magam miatt, aztán meg intek egy viszlátot, és hagyom, hogy a nyála csorogjon utánam.
BT-vel sokkal jobb dolgom van. megőrül értem, a testemért (ha nem is én vagyok a nőideálja, de akkor is megőrül minden porcikámért), egy szenvedélyes, dögös nőnek tart. szerencsére vagy nem, azzal nincs probléma, hogy akarja-e, hogy a csaja legyek vagy sem, mert nem akarja, nem akarhatja. bizonyos okokból. de legalább nem maszatol olyan dolgokkal, hogy fogyjak le, meg mit tudom én. és vele aztán nincs olyan gond, hogy hetekig eltűnik. ugyan fél év szünet volt a kontaktunkban, de azt én kértem. viszont mikor újra felbukkant, nem tudtam neki ellenállni. mert nem lehet. mert azt írja nekem sms-ben "te ribanc" és elolvadok. mert ez kell nekem. :) tán mert ribanc vagyok??? lehet... hogy szégyenlem-e? nem. hogy bánom-e? nem. egy percig sem. hogy miért? mert csak. mert ez az én életem. és ha én így érzem jól magam, akkor kb. leszarom mindenkinek a véleményét. még a Tesómét is, aki egyébként furamód nem tolt le azért, amit művelek... egy életem van, ez az, amiben éppen leledzek, ki tudja, meddig fog még tartani, ki akarom használni minden percét. és amíg nincs szerelem, míg nincs olyan pasi, akivel randitéma van, addig pörgök jobbra-balra. lehet, hogy csak BT-vel pörgök, még nem tudom. ő most elég fix pontnak néz ki az életemben. és vele meg tudom oldani, hogy ne szeressek belé. bár hihetetlen jófej, és simán el tudnám képzelni magam mellett, de lezártam én ezt már magamban több, mint egy éve.
ma éjjel persze nem tudtam KB mellett aludni a horkolása miatt, kitakarodtam a szobából hajnalban. aztán azt álmodtam, hogy KB jött ébreszteni, csókkal, meg kávéval, meg mit tudom én. ennek esélye egyébként zéró. nem is volt igaz. :) amikor felébredtem a telefonomra, ránéztem a dátumra, láttam, hogy nov. 19. uhhh... Erzsébet nap... letettem a telefont magam mellé. aztán megint kezembe vettem, ránéztem, akkor már november 15-ös dátumot mutatott. pfff... furcsán ébredek mostanában.
rájöttem a körszakáll tulajdonosára... BT az... :) ha minden igaz, ma tényleg meg fog csókolni... :) ez az állat kitalálta, hogy az ebédszünetemben idejön a gyárhoz, és a kocsijában bukjak rá. vagy addigra frissen facsar nekem fehérjét, egy pohárba, hogy igyam meg... :) őrült... :) kíváncsi vagyok, mikor jön ma tőle az első sms... tegnap én kezdtem, ma rajta a sor. :)
jól vagyok egyébként, csak nagyon keveset aludtam. álmos vagyok. ha nem alhatok végre egy normális adagot, fel fogom dobni a pacskert. nincs mese. végem van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése