hétfő, november 19, 2007

nyitnom kellene

egy új blogot, álmok címmel. mert már annyi ilyen posztot nyomok. nos, a legújabb:
Budapesten "túristáskodtam". legalábbis hátizsákkal bolyongtam, valami nyári időszakban. cukorra volt szükségem. mert volt nálam valami, amihez cukor kellett. ezt úgy akartam megoldani, hogy veszek egy tejeskávét és ahhoz majd úgyis kapok cukrot. naszóval, odamentem egy félig-meddig nyitott/utcai vendéglátóipari egységhez. kértem egy tejeskávét papírpohárba, hogy elvigyem. hozzá persze cukrot.
várakoztam a pultnál. aztán átküldtek egy másik pulthoz. ott várakoztam tovább. egyszercsak ismerős hangra lettem figyelmes. jobbra néztem és ott ült mellettem egy asztalnál TG, valami családtaggal, egy idősebb hölggyel, beszélgettek. TG elmesélte a hölgynek, hogy milyen problémái vannak, hogy a nagymamája háza romokban, meg valami ilyesmi. közben én fél szemmel pislogtam felé, néha összemosolyogtunk, de aztán elkaptam a tekintetem.
mikor megkaptam a kávém, ránéztem, odahajoltam és adtam egy puszit a szája sarkára, amit ő aztán a szájára terelt, szóval mondhatni szinte csók volt. mosolyogtunk, kicsit én tán el is pirultam, majd elhúztam a csíkot a hátizsákommal meg a papírpoharas tejeskávémmal.
ő meg odafordult a hölgyeményhez, aki kérdőn nézett rá, hogy ki volt ez a lány???
ha jól emlékszem, azt mondta erre, hogy a barátnője vagyok... vagymi...
:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése