péntek, november 23, 2007

amúgy meg

azt gondolom, hogy TG egy nagyképű seggfej. aki már "milliószor volt pl. salzburgban" és hogy mennyire gáz az, hogy 5 napot ott lesz, mert uncsi, meg úgyis munka, de persze lesz buli is... és tényleg... megértem, ha a barátai se értik, hogy mi a lófasz baja van, a nagy depizéssel, mert halálosan jó minden, pörög az élete, jó a munkája, annyi nője lehet, amennyit nem akar... szóval tényleg ez a jó dolgában nem tudja mit csináljon típusú ember. akinek csak megszületni volt nehéz. vagy legalábbis nem sok más volt nehéz. nem sajnálom ám tőle, amit elért, mert tanult, dolgozott érte eleget. csak akkor ne okádja már a keservet emiatt.
és azt is gondolom, hogy ezzel az egésszel nagyon klasszul eléri, hogy kiábránduljak belőle. ha fél év kellett hozzá, akkor fél év, de valahogy csak sikerül. amikor azért kiderülnek az árnyoldalak, akkor leesik a hályog a szememről. és talán tisztábban látom, mint korábban, és a túlmisztifikálás egy csettintésre eltűnik.
na, meg azt gondolom, hogy sajnos a csókja viszont a TOP3-ban benne van. és a TOP3-ból a másik kettő már ugyebár nem szingli (Novi és R), úgyhogy... :( szóval a csókját azt nehezen feledem... nyilván addig, amíg nem jön olyan, aki tudja feledtetni, mert hasonló jó képességekkel rendelkezik... erre esélyem zéró. egyelőre. de basszus... simán aranyérmes a csókja... és van összehasonlítási alapom... belepusztulok, ha erre gondolok... már májusban is ezzel láncolt magához. az a hídon csókolózás odabaszott teljesen... meg most is elég komoly ízelítőt tartott belőle... botrányosan jól csinálja... fuck
na, majdcsak lekattanok erről is...
 
amúgy meg Palcsi jön este. legalább ő nem hagy cserben. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése