péntek, november 16, 2007

megint furcsát

álmodtam az éjjel. TG-vel kapcsolatban. valahogy mintha összejöttünk volna. de úgy ténylegesen, igazán. és nálunk volt. az apámmal tévézett, meg beszélgetett, egészen jó benyomást tett rá, ami nagy szó, mert az apám igen válogatós.
nos, ezek után elkezdtem hisztizni, meg elmondtam magamról olyan dolgokat, amiket nem kellett volna.
nagyon összebalhéztunk és otthagyott. elment. én meg tök szomorú voltam, és csalódott és persze magamat hibáztattam, hogy milyen hülye vagyok, hogy össze-vissza dumálok.
ja, meg valahol Kínában túristáskodtam még, álmomban, valami csoporttal. néha velük csavarogtam, néha egyedül. egyszer felmentem egy magas hegyre, aminek a teteje már a felhőkben volt, de annyira, hogy nem láttam a felhőtől az utat, meg csúszott is, nyirkos volt, meg keskeny, és meg kellett állnom, hogy lássak továbbhaladni, hogy ne zuhanjak le a mélybe. aztán valahogy tisztult a ködszerű felhőzet és tovább tudtam haladni. akkor valami kínai templomfélébe jutottam, vagy nem is tudom. fizetni kellett belépőt, de ki lehetett játszani úgy, ha más irányból kezdjük meg az épület megtekintését.
esküszöm, nem vacsoráztam be kegyetlenül, csak egy levest ettem. :)
BT-vel már megy az smsparti. újfent hihetetlen jó programja van. :) nem is akarom (nem is szabad) részletezni, de klassz... :D kíváncsi vagyok, megcsináljuk-e ma az őrültséget. igazából bennem kell bátorságnak lenni hozzá, neki nem para. össze kell szednem magam. de totál rákattantam. :)
imádom az őrült pasikat, ezt talán mondtam már ezerszer...
:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése