csütörtök, november 29, 2007

az mekkora

hogy holnap este, egy időben két különböző pasival, két különböző helyen, két különböző programon kéne lennem, első randi gyanánt...
ja, plusz még BT-vel huncutkodás délután...
az egyik program egyébként borozással egybekötött vetkőzős póker, a másik meg belvárosban valahová beülős ismerkedős téma...
oké, vágom, hogy mondjuk a pókeres téma nem egy hosszútávú, szerelmi kapcsolat előfutára... de a pasi, akivel ez történne, 35 éves. legalább nem óvodás. :)
najó, a beülős témát áttettük vasárnapra, és szépművészeti múzeum látogatás lett belőle. :)
picsába. komolyan. az embernek revidiálnia kell az emberi kapcsolatait elég sűrűn. az, hogy R nem jelentkezik és az msnre kiírt "üzeneteim" se veszi magára, az übergáz és mindent elmond róla és arról, hogy milyen kapcsolat van közöttünk. leginkább semmilyen. hogy 1 hete nem reagál arra, hogy kirúgtak. semmit. még annyit se, hogy akarsz beszélni róla? vagy valami. és ne fogja már arra, hogy állandóan dolgozik. mikor látom, hogy a lila oldalon garázdálkodott egész este. arra van ideje, nekem odavetni két szót, arra meg nincs.
ehhez képest pl. a nagyképű majom TG, akit már totál helyén kezelek (csak ne csókolna olyan jól), az meg egyből reagált, meg most is itt vihogunk msnen. meg egyáltalán.
úgyhogy időnként, mondjuk elég sűrűn, át kell gondolni az emberi kapcsolatokat, hogy kire lehet számítani és kire nem, hogy ki az, aki felemeli a telefont és aggódva hív, és ki az, aki szarik a fejemre hetekig, hónapokig.
egyre kevesebben vannak körülöttem azok az emberek, akik az aggódós, megértős csoportba tartoznak. vigyáznom kell rájuk. nagyon.
jah, RT-nek küldtem egy "barátijótanácsos" emailt. úgy mindenféléről. zusammen. az élet dolgairól és a többi. ha elolvassa és legalább egy percet gondolkodik rajta, akkor már megérte. mármint nem azért, hogy majd jól felhív és velem akar lenni, hanem hogy jobb élete lesz. jobb, mint ami most, emellett a házisárkány picsoid mellett kinéz neki. nem ezt érdemli...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése