péntek, november 23, 2007

nem egyszerű

estém volt tegnap. persze semmit nem csináltam meg amit elterveztem, hanem minden mást.
8 körül végeztem a Stexben Nyúlékkal (bakker, láttam a No Thanxes videót... dzsízáááász!!!!) rohantam haza, mert RT-vel kellett beszélni msn-en, meg még enni akartam, meg bepakolni a cuccaimat szombatra, meg korán lefeküdni.
na, ehhez képest hazaértem, ettem, nekiálltam RT-vel beszélgetni (új fiú, holnap találkozunk, együtt utazunk a vonaton...), majd kaptam egy levelet iwiwen:
"Tökköm is kezd kilenni ezzel az egész Ká világgal...
Te kitől szoktál zöldet szerezni? Asszem el kéne szívnom fél dekát hogy egyenesben lássak. :(
Puszik, G."
feladó: TG pajtás.
kicsit berágtam, és az alábbi választ küldtem neki:
"ezt nem itt fogjuk megbeszélni babám...
holnap party nálam, ott kaphatsz.
ennyi. :)"
aztán írtam neki sms-t is, hogy ilyeneket ne firkováljon nekem mailben, mert megütöm. erről még elüzengettünk egymásnak egy párat, aztán kérdezte, hogy nem beszélünk-e msn-en. persze. simán.
de bár ne tettem volna. vagyis nem volt ez rossz, mert legalább kezdek egyre tisztábban látni. de azért az feldühít (nyilván én hagyom, én vagyok ilyen hülye), hogy engem lelki szemetesládának használnak a pasik. hogy mindenkinek a nőügyét én hallgatom, velem beszélik meg. MIÉRT??? basszus... járni nem akar velem egyik se, de adjak tanácsot, hallgassam meg... ááááááhhhh... ez a TG is... hát nem tudom... most megint szerelmes valakibe, egy 22 éves lányba, akinek van pasija, és még sose volt szerelmes. de hogy intelligens, meg szép a szeme, meg aranyos, meg kedves... de hogy szerinte túl sokat képzelt a csajba. erre én mondtam, hogy belém meg nyilván túl keveset... erre ő: "ne tetézzük" :) 
áááááááááááhhhhhhhhhhh... komolyan nem értem a pasikat. mindegy. egy ilyen picsáért persze kár bánkódni. egy balfasz. és hát nem ellenfél. jó, pálcipower, meg hosszúhaj, meg őzikeszemek, meg mittomén, de akkor is... 22 éves... mégis mit vár egy 27 (vagy akár 31 éves ugye...) éves pasi egy csitritől??? nem tud már ez se jódolgában mit kezdeni. ragadnak rá a csajok, bárkit megkaphat, mert intelligens, jó a dumája, és ráadásul olyan, hogy azonnal beleszeret a nőbe, aztán meg szenved. az persze tök jó, hogy beleszeret valakibe, nemcsak úgy tessék-lássék kerülgeti, hanem van érzés is (bár én most már megkérdőjelezném ezeket az érzéseket is... ami ilyen hirtelen jön és ilyen hirtelen el is múlik, az nem lehet valami nagy horderejű. mert bár én is könnyen bele tudok szeretni valakibe, akár egy óra alatt is, de az el is tart akár hónapokig is, lásd éppen TG esetét).
meg az a baja a pasiknak, hogy nem veszik észre/nem értékelik a csiszolatlan gyémántokat. sőt, az olyan gyémántot, ami már csiszolt, de egy kis por fedi. nem képesek lehajolni, felemelni, leporolni... nyilván itt elsősorban magamra gondolok, de nem feltétlenül. van még egy csomó ember, akit ismerek, értékes emberek és egyedül vannak, mert a pasik nem képesek bizonyos dolgok mögé nézni. és ez már undorító.
na, mindegy, nem nyavalygok. rá kell jönnöm, najó eddig is tudtam, hogy többet láttam bele ebbe a pasiba, mint kellett volna. persze, még mindig vonzó, meg le tudnám vele élni az életem, simán, de ez veszett fejsze nyele. és kurvára bánni fogja. nagyon-nagyon. hogy nem engem választott. se anno májusban, se most. de ez meg az ő baja. meg az összes többi pasié is, aki inkább továbblépett.
ehhh... már megint többet foglalkoztam ezzel a témával mint megérdemelte volna.
ma este party, mondtam neki, hogy jöjjön fel, de hát a kiscsajjal kell találkozni, de még nem biztos, hogy ráér a csaj... na, mindegy. leszarom. ha jön jó, ha nem, úgyis jó.
és megjegyzem, nem kapta meg a hétfő reggeli leveleket. de kikönyörögte, hogy újra küldjem át őket. megtettem. és fél percre jobb lett a kedve. és örült neki. hm.
 
RT-vel meg csak egy baj van, egyelőre, hogy 20 éves. illetve már majdnem 21. amúgy tündérbogár. és pufipower. ami nem biztos, hogy nyerő lesz nálam, de ki tudja. tiszta véletlenül hajdúszoboszlói, úgyhogy szombaton reggel együtt utazunk. már meg is vette az IC-re a jegyet. és ott lesz 2,5 óránk beszélgetni. kíváncsi leszek...
ja, egyébként a ma estével kapcsolatban a legfaszább az lenne, ha beállítana TG, R (őt is hívtam), nagy valószínűséggel Palcsi is jön (Béta lakótársa)... szóval pasihegyek... kapkodnám a fejem... az egésznek realitásalapja annyi, hogy nyilván egyik se jön el. aztán nyasgem. na, nem mintha nélkülük ne tudnám jól érezni magam. kurvajó estém lesz, én tudom. nélkülük is. sőt. a chilisbab kész, pálinka mellettem egy szatyorban ééééééééssssssss még egyebek sorakoznak otthon a hűtőben, illetve a csőrikés kistasiban. ;)
 
ja, szóval éjfél után sikerült lefeküdnöm, addig pofáztam TG-vel meg RT-vel, párhuzamosan. reggel pakoltam be nagyjából, meg rendezkedtem a lakásban, és persze alig aludtam. pedig húzós napom lesz. hosszú és fáradalmas. és holnap délig detto, mert a vonaton is formában kell lennem. ja, aztán meg anyámékkal is formában kell lennem, nem lehetek punnyadt... grrrrrrrr... fasza. csinálom magamnak a dolgokat rendesen. :)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése