csütörtök, november 22, 2007

olyan

kibaszottul szarul aludtam, hogy el nem tudom mondani.
eleve későn feküdtem le, fél 11-körül, aztán éjjel arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam, a mérgesmacska karmolászik belülről. kiültem félálomban a wc-re, ott dekkoltam fél órát. egy hatalmas gittelés után visszatakarodtam aludni. aztán még reggelig kétszer jött ugyanez az érzés, csak fetrengtem. persze, reggel a mérleg nemhogy kevesebbet mutatott volna, hanem még többet is... a fasz kivan már ezzel a szarral. lehet, hogy elemet kéne benne cserélni?? már nem is eszem basszus... és egy dekát nem fogyok... szánalmas ez az egész.
olyan baromságot álmodtam, hogy hihetetlen. azt álmodtam, hogy Banyusnak meghalt az apukája. biztos azért került a képbe, mert tegnap Bétával a 91-essel mentünk haza és akkor említettem neki, hogy ezt a buszt szokta vezetni Banyus apukája. biztos ezért maradt a fejemben. de olyan zorall volt az egész történet... mikor felkeltem, már nem emlékeztem rá. aztán beálltam a zuhany alá, és gondolkodtam. "mit is álmodtam az éjjel??? jaaaaaaaaaa, meeeeeegvaaaaaan..." és akkor összeraktam a képeket és ledöbbentem megint. hogy mekkora szar volt az egész.
reggel bejöttem a gyárba, kollégám "kedvesen" megjegyzi: "te egyre nyúzottabban nézel ki. a szemeid alatt már utazótáska méretű izék vannak". háhhh, mondom kösz. ennyire látszik??? örvendek. próbáltam sminkkel palástolni, de ezek szerint nem sikerült. na, mindegy.
amúgy meg faszkivan. az összes pöcs bekaphatja. mármint pasi. mindegyik. BT, TG, KB... ezek így szépen sorban.
ma Stex. ez jó. nem maradok sokáig, mert még össze kell pakolnom szombatra a cuccaim, meg aludnom is kellene. a holnapi napot másképp nem tudom végigcsinálni. de legalább buli lesz végre... yesssssssssss. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése