hétfő, április 02, 2012

minden igényemet kielégítette

az elmúlt hétvége. 
Barátnőztem is, kirándultam is, fotózkodtam is, főzőcskéztem is, házibuliztam is, voltam másnapos is, pihentem is. :)

pénteken ájultan értem haza a céges buli után, ami kb. 1 órán át tartott. tovább tartott elpakolni, mint az egész hepaj. de jó volt, a legjobb az volt, hogy nem volt alkohol. így mindenki ember tudott maradni. :) én alig ettem, inkább csak édességet, helyette viszont kínálgattam mindenkit jó vendéglátós módjára, mintha én sütöttem volna a pizzát kb. :)

otthon már azt hittem, hogy elájulok a fáradtságtól, aztán összeraktam a tiramisut szombatra, még pornót is néztem, majd 11 után feküdtem le. szombaton 10-ig pihiztem, aztán felkeltem kicsit rámolni, takarítani, mosogatni.
fél 12 körül érkezett Banya, nagyon kis csini volt. :) beszélgettünk kicsit, aztán elindultunk a szélviharban kirándulni. :) megnéztük az Orczy parkot közelebbről, mert most úgy néz ki, hogy ott fogok futni. hiába élek már 12 éve a kerületben, ebben a parkban még nem jártam. pedig nagyon jó kis hely. ha nem futni, csak úgy ücsörögni megy az ember, arra is jó. viszonylag rendezett, van futópálya (erdei típusú, meg egy salakos is), meg nagy rét, meg tó, melynek a partján lehet meditálni. nyugis volt, nyilván a rossz idő miatt, ezért volt alkalmunk Banyával megőrülni. :) fotóztuk egymást, meg közös képeket magunkról, meg mindenfélét állatkodtunk. sétáltunk egy nagyot, meg nézelődtünk.
aztán benéztünk a Természettudományi Múzeumba kicsit felmelegedni, majd a Füvészkertbe is egy picit, és utána sétáltunk haza. közben még mindig ment a fotózkodás, rólam egy hintán pl. nagyon klassz képek készültek, már alig várom, hogy megkapjam őket! :)
jól átfagytunk, mire hazaértünk, ettünk, dumáltunk, aztán Banya elhúzott.

úgy emlékeztem, hogy 7-re hívtam a srácokat bulizni, de aztán kiderült, hogy 8-ra. végül a disznótorost csak akkor kezdtem el sütni, mikor már mindketten megérkeztek. jól be is kajáltak belőle. :) a tiramisu utána nem nagyon fogyott. :) örültem, hogy ízlik nekik minden. :) megittunk vagy 4 üveg bort, jókat beszélgettünk. Gacsi éjfélig maradt, Ami meg még egy órát. lehet, hogy Amival elmegyünk Barcelonába, mert most oda vágyom nagyon, és még ő sem volt, cserébe tud spanyolul, ami azért hasznos, főleg úgy, hogy én semmilyen nyelvet nem beszélek. :)
volt egy vicces pont az este folyamán, amikor muszáj volt tudatosítani magamban, hogy ugyan két pasival beszélgetek, mármint két férfi testtel, de belül ők nők, de nagyon, és vissza kellett fogni magam, hogy ne pofázzak fociról, meg az Old Traffordról sokat (illetve semennyit), mert kb. úgy néznek rám, mintha Barbinak, Vikinek, vagy Banyának mesélnék. szóval fel kellett fognom gyorsan, hogy ők belül nők, csak kívül férfiak, hogy nekik a foci semmit nem mond, maximum a focisták testét nézik, de azt sem mezben. :) érdekes, hogy én meg a női testbe bújt hetero pasi voltam a társaságban. :) az élet érdekes dolgokat produkál néha... ;) jól éreztük magunkat, én már alig várom, hogy ismételjünk. :)

hajnali 2-kor kerültem ágyba, mert ha már olyan sokáig ébren voltam, akkor muszáj megint pornót néznem... (szörnyű vagyok, vagy nem? :O)

vasárnap hívott a Tesóm pancsolni megint, egy rövidet, de az időjárás se volt túlságosan strandjellegű, meg örültem, hogy élek, hogy egyben vagyok. szóval tegnap már csak pihengettem, este 10-kor pedig kb. már aludtam is az ágyikómban.

és gratula a Sunderlandnek, ha minden jól megy ma este, akkor 5 pontra növeljük az előnyünket, ahonnan már egyszerűen nem lehet elbukni!!! :) jön a 20. bajnoki cím... juhuuuuuuuu!! :)