hétfő, április 23, 2012

valahogy nem kóser

valami bennem, belül. mármint a szervezetemben. nyilván tegnap össze-vissza ettem mindent, és ezért. vacakul érzem magam, de talán rendben leszek hamarosan. :)

a szombat este fénypontja az volt, hogy mire elkezdődött a derbi, addigra már el is felejtettem, hogy lesz. majdnem valami filmet néztem helyette. :) de végül nem, és örömmel töltött el, hogy a Real Madrid győzött! :) no, a vasárnapi MU-Everton már kevésbé dobogtatta a szívemet, ha a végeredményt nézem, akkor legalább is. szóval baromi izgalmas meccs volt, parádés gólokat lőttünk, de kaptunk is ugyanannyit, így az előnyünk a Shitty előtt 3 pontra csökkent. 1 hét múlva lesz a városi rangadó, muszáj győznünk az Etihadban, különben végünk. de én még mindig hiszek benne, hogy meglesz a 20. bajnoki cím. egyszerűen nem lehet másként.

szombaton, munkából hazafelé, találkoztam pár Fradistával a villamoson. egyből leesett, hogy meccs van. nem is akármilyen meccs volt. egyrészt Simon Tibire emlékezett mindenki, hiszen ma 10 éve, hogy belehalt sérüléseibe, miután néhány vadparaszt elkalapálta, másrészt a ligakupadöntős Kecskemét ellen ment a parádé, akik egészen jól muzsikálnak idén. az a meccs is jó volt egyébként, meglepően jó, gondolkodtam is, hogy miért kellett Siminek meghalnia ahhoz, hogy a Fradi jól játszon? :S

az 1 napos hétvégét masszív semmittevéssel töltöttem. meccsek és filmek felváltva, bár inkább meccsek. :) 

most meg próbálom összekaparni magam, hogy ezt a hetet túléljem valahogy. csütörtökön este muffinozunk Ginával, pénteken Barbi-Viki találkozó, majd utána Slamo Revans koncert a Mikszáth téren (unokatesóm fia dobol a zenekarban, és meghívtak a koncertre), aztán 4 napos hétvége, de vasárnap biztosan a szüleimnél leszünk, de azért legalább lesz két nap még azt is kiheverni. ha végre kialhatnám magam, az már sokat jelentene. de erre még várnom kell. :)

na, persze most kapom a meghívást csütörtök estére egy Format C:-s bulira... pfff... jókor... :S de még lehet, elcsábítom Ginát, vagy inkább átteszem őt máskorra. :)

jut eszembe, 4-et kapott az AS Roma is... azt hogy? :DDDD