kedd, április 17, 2012

kellett egy nap

szabadság nekem. egyszerűen muszáj volt kivennem. a szemem is rendetlenkedett még reggel (no, mondjuk most se kóser), és inkább nem kockáztattam, hogy egész nap a monitor előtt kelljen erőltetnem, és még szarabb legyen. sms-ben kértem szabit reggel OJ-tól, és szerencsére nem volt gond. :)
délig feküdtem ennek örömére, aztán elintéztem pár dolgomat a környéken, és pihentem tovább.
a tévézést persze nem tudtam kiiktatni, de szemüvegben vagyok, meg csöpögtetek a szemembe ezerrel.
most az ízek, imák, szerelmek megy már megint, sokadszor, de mindjárt kapcsolok az Éden Hotelre. :)

kellett ez a mai nap nekem, mert az utóbbi időben nem volt egy egész olyan napom, amit egyedül töltöttem volna teljes egészében. most hétvégén ugyebár nem, múlt hétvégén húsvét volt, akkor sem, szóval előtte volt egy vasárnap. és éreztem a hiányát a szabadságnak. lehet, hogy pocsékolásnak tűnik ez az egy nap szabi ezért, de szükségét éreztem, és megléptem. nem kattogok rajta. :) így legalább könnyebb  lesz kibírni ezt a 6 munkanapos hetet is.

ma van egyébként 5 éve, hogy elindultam Manchesterbe, és ott töltöttem 5 csodálatos napot, életemben először, de hiszek benne, hogy nem utoljára. :)

a mai szabadság abból a szempontból is jó döntés volt, hogy Vérnénnye tegnap költözött be, de ma délután tombolt a leginkább, és nagyon örülök neki, hogy ezt nem a munkahelyen kellett ma végigcsinálni. :)
holnap újult erővel vetem magam a munkába. :)

Balu még mindig nem jelentkezett, viszont a Bőgősnek küldtem egy ultraszexi képet a hétvégi fotózás képeiből, hogy legyen mire kicsapnia. hamár. :)

hm. egy Dög vagyok. és élvezem. ;)