hétfő, április 16, 2012

az a fekete

macska tehette velem, hogy nem nyertem a lottón, amelyik Balu háza előtt megállt előttem. rámnézett, aztán átsétált keresztben. péntek 13-án. remek. :S csak egy 1-esem volt, arra meg még nem jár píz sajnos. :( de a héten újra megpróbálom. :)

Balu. hát megvolt. :) megint remek este kerekedett, én nem alkoholizáltam sokat, ellenben jujjj. aztán masszírozás vette kezdetét, szerencsére nekem is kijutott belőle. Balu igazán jól masszíroz. még soha senki nem vette úgy kezelésbe a hátam, hogy nem fájt volna, sőt, még élveztem is. de hát annyira kis bátortalan, bizonytalan. megint lett volna több lehetősége is, hogy kezdeményezzen, aztán mégiscsak én másztam rá, mert már nem bírtam a teszetoszaságot. persze szerintem ő ezt várta el, de én meg baromira nem. ennyire ne legyen már béna. még ha prostit hív valaki, akkor is a faszi mászik rá, és nem a prosti kezdi gombolni a nadrágját. vagy nem tudom. az én fejemben az van, hogy én vagyok a nő, tessék engem becserkészni, ne én markolásszam a farkát először. ráadásul nem vagyunk olyan viszonyban, hogy ez a szerep megforduljon. mert ha már van egy kapcsolat, egy szerelem, egy együttjárás, amikor én bármikor rágerjedhetek a pasimra, és ráugorhatok, ha úgy tartja kedvem, akkor az megint más. az együttjárásban ez benne van, meg bele is fér, mert cserébe az esetek többségében a férfi csábít el, és hurcol be az ágyba (na, mintha annyira kéne hurcolni... de érted :D). de egyáltalán a lényeg, hogy hol ez kezdeményez, hol az.
Balu viszont csak töketlenkedett, éjfél körül feltette a kérdést: "most akkor nem lesz szex?" én meg csak pislogtam rá, meg röhögtem, hogy miért kell ilyet kérdezni? mindketten a másikra vártunk, szerintem ez volt a baj, de végül persze, csak az ágyban kötöttünk ki.
fú, nagyon jó volt leszopni, rettenetesen élveztem! :) finom volt nagyon. :) ahhh... az ápolt, szép farkak a gyengéim. és az övé ilyen. még röhögtem is mikor sétáltam felé, hogy nem is sietek, legyen ideje trimmelni. :) és milyen jól tettem, hogy nem siettem... :)
végül úgy alakult az éjszaka, hogy dugás nem lett, mert ő kézimunkával oldott meg engem, ami nem volt rossz, de nem is lelkesedtem túlságosan érte. kicsit többre számítottam. úgy összességében. 
fura volt, hogy nem nagyon akart csókolózni, meg úgy egyáltalán velem foglalkozni, úgyhogy bármennyire is bírom az ő társaságát, nekem ilyen szex mégegyszer nem kell. ezt vagy megbeszéljük, lerendezzük, vagy hagyjuk a fenébe az egészet. valahogy tényleg prostinak éreztem magam, de akkor meg tegye le a pénzt, oszt egy szót se szólok. de így? 
nagynehezen aztán elaludtunk, kb. hajnali 2-kor, de semmi összebújás, meg igazából semmi kedves megmozdulás nem volt az ő részéről, és ez már megint a "darab hús" kategórába süllyesztett engem. persze horkolt, mint a vadállat, én már 6-tól félig ébren voltam, aztán 8:30-kor felkeltem, felöltöztem, és elhúztam haza. reménykedtem egy reggeli menetben még, mert egy jó dugás jól esett volna, de hát úgy aludt, mint egy mormota. én meg hagytam, nem piszkáltam. 

siettem haza, mert Banyát vártam, és előbb otthon akartam lenni. még volt egy kis tennivalóm a lakásban. szolizni is akartam, de semmi erőm nem volt a villamosról leszállni és bemenni a szoliba. így is alig bírtam hazavonszolni magam.
ehhez képest egészen felpörögtem, mire Banya megérkezett. oké, egy vödör kávé segített. :) sokat beszélgettünk, természetesen fotózott is engem, majd ma délután kapom meg a képeket, amikre nagyon kíváncsi vagyok! :)
aztán ő estefelé elment, és csak később jött vissza. én meg addig otthon punnyadtam. aztán még fel voltunk jó sokáig, én még tovább, hajnali 1-ig legalább, mert még tévéztem. vasárnap meg talán 11 körül keltem fel. Banya fél2-ig maradt kb.
a vasárnap délután is csak punnyadással telt, meccset néztem, meg filmeket. 

persze szombaton délelőtt, mikor még egyedül ültem otthon, és friss volt Balu élménye, csak szerelmes számok mentek a rádióban, meg pláne pont az a szám, amit Baluval hallgattunk (az nem szerelmes, csak inkább vicces, és az volt vicces, hogy a Music FM-en leadták pont, mikor bekapcsoltam), szóval már azon kezdtem el gondolkodni, hogy nem lehetek szerelmes, nem akarok szerelmes lenni (mármint Baluba). de aztán ahogy eltelt 2 nap azóta, hogy találkoztunk, hát már közel sem gondolok úgy rá, mint szerelem. szexpartnernek jó lenne, mert ha ezeket a dolgokat meg tudnánk beszélni, és tudna/akarna máshogy bánni velem az ágyban, mint legutóbb, akkor oké. de ennyi, és nem több. persze nem mondom, hogy nem pörögtem rá egy kicsit jobban a hétvégén, hogy nem nézegettem-e egy nap sokszor, hogy írt-e esetleg. (még mindig nem írt) nőből vagyok, és tavaly július óta nem voltam pasival. persze, hogy beindul az agyam, pláne hogy tényleg jól éreztük magunkat együtt. még az ágyban is, ha őszinte akarok lenni, bár nekem ugye hiányoztak bizonyos dolgok. de abban biztos vagyok egyelőre, hogy komoly, érzelmeken alapuló kapcsolat nem fog közöttünk kialakulni. ő nem fog nyitni felém ilyen tekintetben, úgyhogy ezzel meg is van oldva a dolog. nem is kattogok már rajta, az a biztos. :)

szombat este még a Bőgős is bejelentkezett, hogy a környéken van és igyunk meg valamit. nem válaszoltam az sms-ére, mert Banyát vártam, hogy érjen haza. maximum magamhoz hívhattam volna fel a Bőgőst, de hát nem lettünk volna egyedül. aztán még fb-on is írt, hogy ott vagyok-e. nem voltam. :) aztán ma írtam neki 2 sort, hogy köszönöm a kedves meghívást, de nem értem rá, és nem voltam egyedül. magamban meg nagyra értékelem azt a sikert, ami övez. :) nagyra értékelem, hogy az expasim találkozni akar velem. méghozzá úgy ex, hogy ő szakított velem. és most meg mégis engem akar. megdugni. persze. de akkor is engem akar. :) azt meg majd én szabályozom, hogy meg is történik-e a dolog végül, vagy sem. :) de a hiúságomat legyezgeti, az hétszentség! :)

bezzeg akivel szívesen lennék, az le se szar... :S ő Hétfői. ma már ráírtam, hogy wtf, egyeztessünk már valamit. :) remélem, nem kell sokáig várnom, hogy a bogárszemeibe bámulhassak. :)

a kedvenc számom pedig most ez. szerencsére a Music FM-en elég sűrűn leadják, és ilyenkor én ugrálva őrjöngök a nappaliban. ezzel a számmal kívánok boldog hétfőt neked is! :)