szombat, április 21, 2012

tegnap teljesen teleokádta

a twitteremet Hugh Grant, úgyhogy inkább mostantól nem követem egy picit. :) Colin Firthszel évődtek, majd aztán nem tudom miket tolt ki, de inkább nem is akarom tudni. :) ráérnek és jól elvannak ezek az emberek, ez nem kétség. :) de most elég nekem, hogy Rio Ferdinand firkál óránként valamit. :)

este annyira fáradt voltam, hogy már 9 előtt elaludtam a kanapén. de ettől még ma reggel nem volt könnyebb az ébredés, mint máskor. :(
najó, annyiban igen, hogy szombat van, és dawntempo volt a Tiloson fél8-tól, amit sikerült is majdnem végighallgatnom otthon, majd útközben. 

végre megvan az idei első, általam nagyon várt, szabadtéri program időpontja: május 19. Normafa. :) ezek a bulik mindig jók, bkv-val ráadásul elérhetőek, így még egyedül is simán bevállalom. mindegy már, csak goa legyen, és lehessen ropni. :)

ma reggel azon gondolkodtam a Tilost hallgatva, hogy Format C: majd nekem húzza a talpalávalót Ozorán, az afteren, ami a szülinapomon kezdődik (mármint az after)... ezek a gondolatok mindig felvillanyoznak. ;) még 107 nap van hátra, és enyém a 107-es jegy, semmi sem véletlen... ;)
mondjuk az gáz, hogy OJ is menne akkor szabira, amikor nekem Ozora van... remélem, meg tudunk egyezni valahogy, mert én már januárban jeleztem, hogy az a két hét kell, és kb. semmi más nem is fog kelleni egész évben, csak az a két hét, szóval remélem, megoldjuk... 

azt még nem is mondtam, hogy a Terápiás szerelem c. film miért tetszik még. hát a férfi főszereplő miatt. :) Common. így hívják emberünket, aki pont az esetem, pláne, hogy még zenél is. :) najó, a bőrszíne nem annyira, és nem rasszizmus miatt, csak egyszerűen nem gerjedek rájuk egyáltalán, de alapvetően a testalkata, a feje, a nézése az nedvesbugyi. ja, meg a vastag szája. :) és ilyen vastag szája csak négereknek van, úgyhogy lehet, hogy mégis át kell nyergelnem erre a csapatra, mert ez jó ideje nekem nagyon bejön. :) keresni kell valami kávébarna félistent, aztán ennyi. :)
be is szúrok néhány képet róla, mert mmmmmmmmmmmmmm... :)



)



ma este el Clasicó, nem fogok unatkozni. :) no, nem mintha szoktam volna hasonló tevékenységet űzni. :) HALA MADRID!!! :D