csütörtök, április 12, 2012

"van egy aranyos


olasz vicc egy szegény emberről, aki
mindennap ellátogat a templomba, és ott
rimánkodik a híres szent szobra előtt: – Drága szent,
kérlek, könyörgök, add meg nekem azt az örömöt,
hogy nyerek a lottón! – így megy ez hónapokig, míg
végül egy nap a felbőszült szobor életre kel, lenéz az
imádkozó férfira, és fáradt lemondással a hangjában
így szól: – Drága fiam, kérlek, könyörgök, vegyél
végre egy lottószelvényt!"
(Elizabeth Gilbert: Ízek, imák, szerelmek)

no, hát ahogy a filmben Liz, úgy én is kitöltöttem tegnap mindjárt 3 lottószelvényt is. :) annyi lucky day volt mostanában, meg lucky week, hogy én 2012-t már lucky year-nek minősítettem, és úgy döntöttem, hogy szerencsém lesz, ebből nem engedek! :)

már a tegnapi nap nagyon jól sikerült, mert átestünk az ISO auditon, és hibátlanul végeztünk. sőt, meg is lettünk dícsérve, hogy milyen profin megy minden. :) na, ezután mentem el lottózni. :) most meg izgulhatok szombat estig. :)

Balu jelentkezett, még kedden, hogy pótolni kellene, ami elmaradt. én a pénteki napot javasoltam, ami neki nem igazán jó, cserébe örült volna, ha már kedden átmegyek hozzá. de én akkor nem akartam. illetve akkor akarok menni, amikor nekem jó. ha meg tudja oldani a pénteket, akkor ott leszek, ha nem, akkor nem. annyira nem létkérdés, hogy én most törném magam amiatt, hogy eljussak hozzá mielőbb, meg hogy neki legyen szabad estéje. eddig is ő akart inkább találkozni velem, és ha még mindig akar, akkor úgyis megoldja. ha nem akar, akkor meg tök mindegy. :)

ma reggel a Szüleimmel randiztam Zuglóban. :) meghívtam őket 1-1 kávéra, meg egy káposztás haséra (apukám meg is jegyezte egyből, hogy milyen gavallér vagyok :D). örültem, hogy már végre én tudok adni nekik, még ha apróságot, akkor is. elkísértem őket oda, ahova tartottak, aztán jöttem is be dolgozni.

a tegnap esti MU meccs egy szót sem érdemel. teljesen megérdemelten veszítettünk, hiszen alig volt nálunk a labda, úgy meg nehéz gólt lőni. és még a bíró is nekünk fújt. SAF nagyon idegesen mászkált az első perctől kezdve, látszott, hogy az öltözőben nem azt beszélték meg, mint ami a pályán történt. nagyon lila volt az orra, remélem nem beteg!!!

ÉH. visszajött CSÍRA!!! :) és kiesett a Műanyag. vagy erről már írtam? Nikit nem sajnálom, mert halál idegesítő volt, meg nem is baj, ha cserélődnek a csajok egy kicsit. Nikolett szimpatikus, bár ezzel a szemlélődéssel kíváncsi vagyok, hogy meddig jut el. szerintem Mátéval jó párost fognak alkotni, mert Nikolett nem egy nyavalygós picsa, mint Edina, és ez szerintem Máténak is jobban bejön. de mi lesz Edinával? leszarom. mondjuk, most már Anikó menjen haza szerintem, mert egyre idegesítőbb. tegnap megint belealdutam az Extra végébe, remélem, nem maradtam le semmi fontosról. :) Omar szimpatikus, jó fej, Pít néha egészen fura, Krisztián valóban megzuhant Niki miatt, de már ez is uncsi, meg gáz is volt az egész. kíváncsi vagyok, Csíra hogyan teljesíti majd a küldetését. :)

tegnap elkészült néhány igazolványkép. úgy ezer darab, mert a nyomtatót próbálgatták, vagy a papírt, nem tudom. de a lényeg, hogy a Lovagom fotóiból elvittem haza néhányat. tiszta hülye vagyok. :)) elraktam a hálószobába a fiókba. jó helyen van az ott. :)

ma megint megyek szolizni. kicsit tényleg látszik, hogy már voltam egyszer, de azért nem szembetűnő. remélem, hogy most már tényleg csoki leszek. :)