szerda, április 04, 2012

láttam egy megindító

filmet vasárnap este, amiről eddig elfelejtettem beszámolni. Életem a szörf, ez a címe, és megtörtént eseményeket dolgoz fel. ha kíváncsi vagy rá, ne nézz utána a sztorinak, csak a filmet nézd meg. én is így tettem, és csak utána olvastam el, hogy mi volt a szitu. a film dráma, és nagyon jók a színészek, meg egyáltalán az egész. bár én már a film közben levágtam, hogy mi lesz a szitu, legalább is az elején, de mindettől függetlenül nagyon megható az egész történet. pedig nem szeretek drámákat nézni, mert azt vallom, hogy nem lehet drámákkal kikapcsolódni. én legalább is nem tudok. ezzel a filmmel mégis kivételt tettem és nem bántam meg. szóval ajánlom. :)

a szombat esti bulizást részemről picit beárnyékolta az, hogy sokat kattogtam azon, amit Banyával beszéltünk, mielőtt elment. aztán Amival is beszéltünk arról, hogy a családom körében már egészen jól megy, szinte hibátlanul működik az, hogy ha én feszült vagyok, akkor sem bántom őket, nem rajtuk verem el a port. viszont a Barátaim és munkatársaim körében még sokszor nem sikerül uralkodnom magamon. a múlt héten sajnos Banyát is bántottam, mert ideges voltam, amit én nem is vettem észre, csak mindenre túlérzékenyen reagáltam, és Banya eljutott oda, hogy már nem is mert nekem írni. ez meg nagyon-nagyon gáz. hát milyen barátnő vagyok én, akitől félni kell??? rémes. :( 

az Éden Hotelben kavarodik a kaki. "félbudapestismer" Tomi egy hülye szerintem, és ideje lenne megszabadulni tőle. tegnap bejött Petra, bár nekem Nonszi szimpibb volt. aztán kiderült, hogy Petra nem is olyan buta, mint amilyennek tűnik. a randin mennyire gáz volt, hogy Omarral pont leszarták, hogy Tomi mit akar mondani, ők csak élvezni akarták a szitut, az meg tolta a faszságot, mint süket a csöngőt. Anikó rettenetesen idegesítő, meg most már Edina is. azt hiszi szegény, hogy tud énekelni, pedig nem, ráadásul állandóan nyarvog valami miatt. ja, hát Alexa meg elvitte a pénzt még hétfőn, amiben csak az volt a gáz, hogy ment az alkudozás, mint a piacon. valahogy nem illett oda. nem is alkudozás volt, inkább cigánykodás. de persze Alexáért egy percig sem kár, csak maga a szitu, meg persze Horváth Éva gáz volt. na, HÉ folyamatosan gáz, minden adásban. ennél a pénzes szitunál is ugyanazokat a mondatokat, amiket a szájába/fülébe adtak, tolta folyamatosan, erőszakosan. miért nem cserélik már le ezt a nőt? :S
a tegnapi extrában Máté végre elélvezett. én nagyon drukkoltam neki!!! :) imádom azt a srácot, nagyon szimpatikus, a retro partyban is ő volt a legjobb. meg aztán a tangában békaügetéskor is. :) még mindig TG jut eszembe róla, akármikor meglátom. :)

ma mégiscsak felmegyek Baluhoz, csak azért is! :) megmutatom, hogy milyen jó csaj vagyok, még utoljára láthat hosszú hajjal is, mert holnap fodrászhoz megyek, és levágatom jó rövidre. :)

természetesen ma is gyönyörű vagyok, vidám, mosolygós, és boldog. egyszerűen nem vagyok hajlandó másmilyen lenni! :))