szerda, április 18, 2012

egyre jobban meg

vagyok halva a Lovagomért. picsába. :S mindig örülök, mikor idejön hozzám, kérdezni, ráadásul most tartok egy oktatást, többek között Neki is... mmmmmmm... :)
ma volt egy olyan elejtett mondata, amiből azt gondolom, hogy nem él egyedül, viszont az nem derült ki, hogy a szüleivel él netán még mindig (40 évesen... jujjj!! akkor menekülés!!!), vagy a bnőjével (akkor meg pláne menekülés!!). szóval nem tudtam rájönni a titokra, de majd rászabadítom a kémeimet, és kiderítem. :)
még jó, hogy annyian szeretnek itt, hogy bármit képesek megtenni értem. :)

Balu nem ír. nem, nem nézem meg egy nap 100-szor, csak kb. 5-ször. de egyre inkább kezdem leszarni. én nem írok rá, az hétszentség. ha ő ír, hogy még találkozni akar velem, akkor azért megkérdezem, hogy elégedett-e a múltkori teljesítményével, hogy így képzelte-e el, mert én nagyon nem voltam elégedett, és nem így képzeltem. ha ő is hozzám hasonlóan nyilatkozik, akkor esetleg összefuthatunk még, ha viszont neki ez így volt nice, akkor be is fejeztem. :)

Bőgős visszaírt a fotómra, hogy "húúúúú, állat!" :D kb. ezt a reakciót vártam. :)

Csíra lesz most már a kedvencem, nincs kérdés. az, hogy majdnem Csigusz lett a kutyája neve!! :) hát én annyira vigyorogtam ezen! :) jó fej a csaj, egyre szimpibb, már azt is leszarom, hogy milyen fasságokat mond néha. :) Krisztiánnak rezeg a léc, szerintem be is van fosva, de sebaj. Hiper meg egyrészt egy álnok kígyó, másrészt meg... ez az ujjazás Levivel... plusz tampon... áhhh... ennyire nem lehet valaki részeg!!! degáz. :( az ikrekből Márk volt a fainabb, örülök, hogy ő maradt. Máté meg jól megrángatja Edinát minden nap, most már egyre irigyebb leszek. :)