csütörtök, április 05, 2012

várakozáson felüli mértékben

sikerült jól a tegnap estém, pedig végül nem kerültünk ágyba, de még a közelébe sem. :)

úgy kezdődött, hogy másik útvonalon mentem, mint eddig, mert az valahogy szimpatikusabbnak tűnt. útközben volt egy nagyon szép templom is, persze egyből kellett róla fotót csinálnom. aztán ami a térképen nem látszott, hogy kb. 100%-os emelkedőn kell felfelé haladnom elég sokat, pont Balu házáig. uhhh, azt hittem, kiköpöm a tüdőm, mire felérek, mert mivel késésben voltam, próbáltam sietni, de így meg alig kaptam levegőt a végén.

Balázst teljesen elvarázsoltam, szinte szerelmet vallott, és ma már rámírt egyből, ahogy beléptem a levelezőmbe, hogy vagyok, hogy éreztem magam este. és rettegett, hogy nehogy rosszat mondjak, azt hitte, oltom, amikor azt mondom neki, hogy én nagyon jól éreztem magam. beszélgettünk, ittunk, szívtunk, vihogtunk, nagyon élveztem az egész estét. hajnali fél1-ig voltam nála, mert 1-kor indult az első éjszakai, és azzal haza akartam menni. nem akartam nála aludni, mert nem, de abban bíztam, hogy majd kezébe veszi az irányítást, és éjfélre túl is leszünk a szexen. hát elég bátortalan volt ő is, én meg nem akartam rárontani egyből (bár ő ebben reménykedett), mert kb. 4 éve nem találkoztunk, és hát szinte vadidegennek számít, pedig igen jól ismerem, és van egy pár közös emlékünk, amit fel is idéztünk tegnap. szóval neteztünk, videókat néztünk, mutogattam neki dolgokat, zenéket, előadókat, amikért nagyon hálás volt, és jegyzetelt is közben. :) 
azt mondta, hogy nagyon sokat kapott tőlem az este folyamán, és hogy bár arra számított a fb-os fotóim alapján, hogy én majd leteperem az ajtóban, nem bánja, hogy nem így történt, és egyáltalán nem csalódott, hogy nem feküdtünk le egymással. azt persze szomorúan vette tudomásul, hogy nem alszom ott (direkt nem is készültem úgy, hogy ott aludjak), de nekem is valahogy az járt a fejemben, hogy kár lenne szexeléssel "elrontani" az estét. mert valahogy nem illett oda. és nem azért, mert esetleg ő nem kívánt engem, ezzel nem lett volna baj, hanem mert ez inkább olyan "elsőrandis" este volt, olyan újraismerkedős. 
és azt is mondta, hogy nagyon sokat fejlődtem azóta, amióta nem találkoztunk, ő egészen másra számított, és hogy most először érezte magát igazán férfinak mellettem, mert annyira nő vagyok. és azt is mondta, hogy nagyon szimpatikus neki ez a sok fejlődés, változás. 
és bár én arra számítottam, hogy határozottabb lesz, és el fog kapni, hiszen lett volna rá több lehetősége is az este folyamán, mégsem tette, inkább csak kerülgetett. ja, és elkezdtem masszírozni a kezét, de vagy egy órán keresztül kellett csinálnom, annyira élvezte. adta a másikat is oda, hogy azt is. és csak nézte, ahogy masszírozom a kezét, nagyon tetszett neki. :)
kiderült, illetve számára is világos lett, amit én már tudtam egy ideje, hogy vannak közös vonásaink, pl. az antikvár könyvek szeretete, meg egyáltalán a könyvek szeretete, foci, utazás, zene. olyan jazz koncerteket néztünk együtt tegnap, amire azt mondta, hogy az ismeretségi körében nem sok ember van, akivel így végig tudná nézni, mint velem. mármint, hogy engem még érdekel és élvezem is. 
beszéltem neki irodalomról, szerintem rájött, hogy nem vagyok buta lány (mondjuk sosem voltam az), sőt. 
néha viszont hihetetlenül elveszítettük a beszélgetés fonalát, vagy én azt hittem, hogy másról beszél, pedig nem. na, mindegy. :)
a búcsúzás is annyira jól sikerült. magamhoz húztam, megcsókolgattam a száját, meg a környékét (semmi nyelves nem volt), megcirógattam az arcát és eljöttem. ő meg maradt kb. álló farokkal otthon. :)

ja, a legszebb az volt, hogy még délután megkérdeztem, hogy hányadik emeleten is lakik, mert nem emlékeztem. azt mondja 2. nekem gyanús volt, hogy nem 2. hanem első, de oké. felmegyek a másodikra, bekopogok, erre egy nő nyit ajtót. mondom: "öööö... bocs, a K. Balázst keresem" erre a nő: "az elsőn lakik..." pfff... jól kezdődött. :) aztán hazafelé meg az ő cipőjébe akartam belebújni az enyém helyett... pfff... :)) majdnem a kabátunkat is összecseréltük. :) 

hazafelé a lejtő már sokkal kényelmesebb volt, viszont nem voltam egyáltalán józan, meg tiszta, így muszáj volt vigyázni, hogy ne taknyoljak egy hatalmasat. :)

fú, nagyon szépeket, kedveseket mondott nekem, amiket még talán soha senki. nem is talán. biztosan nem mondott még nekem Férfi ilyesmit. meg is jegyeztem a napot. április 4. gondolkodtam, hogy volt-e már jelentősége ennek a napnak az életemben, hát igen, Április 4. Közgazdasági Szakközépiskola... :D itt kezdtem a középiskolás éveim 1990-ben. (nyugi, azóta átnevezték :D)
csak pillogtam, pirultam zavartan, de ő is küzdött magával. ő sem erre a benyomásra számított velem kapcsolatban, és kellemesen csalódott. persze, mikor a buszra vártam, és eszembe jutott a búcsúzásunk, meg ahogy előtte simogatott, vagy éppen a melleim közé fúrta az arcát, hogy milyen jó volt, egyből bizseregni kezdtem, és picit már bántam is, hogy nem jártunk a végére a dolgoknak. de nem ez volt a meghatározó gondolatom hazafelé, hanem az, hogy minden percét élveztem, és őszintén szólva szeretnék még vele találkozni, és reménykedek, hogy ő is velem. :) és eddig nagyon úgy tűnik, hogy nem kell remélnem, mert tényleg akar. :)

és tényleg bejött az, hogy csak azért is elmentem hozzá, hogy megmutassam, milyen fasza csaj vagyok, mert neki is ez jött le az egész lényemből, hogy egy érett nő lettem, mióta nem találkoztunk, és ettől még kívánatosabb vagyok a számára. éreztem, hogy bár nagyon kíván, mégsem akar lerohanni, inkább ismerkedne még, inkább lazulna még velem. mintha megértette volna végre, hogy több vagyok, mint egy darab hús, de az átlagnál is több vagyok, értékesebb. 
és igen, a befektetett munka meghozta a gyümölcsét: önmagam elfogadása és szeretete, a pozitív gondolkodás, a folyamatos hála mindenért (jóért és rosszért egyaránt). és örülök, hogy bevállaltam a tegnap estét, hogy belevágtam. én sokkal rosszabb estére számítottam, vagyis nagyon kellemes meglepetés ért. :)

hajnali 2-kor kerültem ágyba, 7-kor zokogva keltem a fáradtságtól, de nem bánom, megérte! :)
persze így lemaradtam az ÉH-ről, de már Banya is küldött egy rövid beszámolót, meg a hogyvoltra is rámegyek jól. :)

és ma valahogy még a Lovagomra is máshogy pislogok. meg mintha ő is máshogy nézne rám. persze ezt nyilván csak beképzelem. :)

munka után fodrász. torzsáig le lesz pattintva a tollam. :) meg lesz valami vadállatias színe. :) de persze nőies leszek, ígérem. :)