péntek, április 06, 2012

nincs annyi tükröződő

felület a városban, ami nekem elég lenne jelenleg. :) mindenhol magamat nézegetem az új hajam miatt. :) tegnap fél6-tól este negyed 10-ig ültem a fodrásznál, de megérte! :) kicsit világosabb lett, mint amire én gondoltam, de innen már bármit lehet a rőzsémmel csinálni. :) a fazonja viszont nagyon jó, vagány, dögös, fiatalos, sokak szerint akár 10 évet is letagadhatok simán. :) nos, ez volt a cél.

este picit elbizonytalanodtam, miután lefeküdtem az ágyba és még agyaltam ezen egy picit, hogy biztosan kellett-e most ez a nagy változás, illetve hogy jó irányba változtattam-e. a múlt évben inkább a nőiesebb, komolyabb frizura volt rám jellemző, ami ezzel együtt meglehetősen unalmas is volt. elegem lett a hosszú hajból, elegem lett a copfozásból, hogy húz a gumi, hogy szopottgombóc a fejem, meg hogy nem áll sehogy az egész. és túl sötét is volt már. úgyhogy most lett egy rövid, világos rézvörös. és hogy jó döntés volt-e? én azt gondolom, hogy igen. a megújulás, a változás igénye bennem volt már jó ideje, és ezzel a húzással most aztán elég durván változtattam. leginkább azért nem aggódok, mert ha mégsem jön be, akkor majd megnő, oszt ennyi. :) és a színét is lehet változtatni, főleg, hogy világosból könnyű bármit csinálni. de most jó így, bár az arcom egy picit sápadtabbnak tűnik, mint egyébként, de majd megyek szoliba, úgyis az is tervben volt. :)

hozzáteszem, az eddigi visszajelzések (sikongatva ugráltak körbe a csajok bent, annyira meglepődtek, és annyira bejött nekik) eddig engem igazolnak. :)

azért még nekem is szokatlan. eleve az, hogy rövid. úgy éreztem még tegnap este, mint amikor valakinek levágják a karját, és utána még érzi, hogy ott van. még én is kerestem a copfot, a hajamat, meg fura volt az ágyban, hogy szúrt a rövid haj, de totál megszokható. :)

reggel megláttam a Tesóm a villamosmegállóban, de ő nem vett észre. hátrébb tudtam felszállni, aztán előresétáltam a Combinon, és megkocogtattam a vállát: "jó reggelt!" megfordult, rámnézett és sokkot kapott. neki túl sok, látom rajta. meg szerintem nem gondolta, hogy megint ilyen tinédzser fejem lesz. mindegy, majd megszokja. :) fú, a szüleim is biztosan kiakadnak a hétvégén. :) de hát ez az én életem, pláne az én hajam, meg annyit úgysem találkozunk (sajnos), hogy állandóan ezt kéne nézniük. anyukámnak úgyis én vagyok a legszebb gyereke a világon, meg a Tesóm, csinálhatok bármit. :) most már ehhez a fejhez nem ártana szálkásodni, fogyasztani kicsit a testemből, meg hogy az arcom is még vékonyodjon, mert akkor lesz igazán jó az összhatás. :)

és ki vágatta még le ma reggelre a haját? hát a Lovagom. pfff... :DD már bent ültem az irodában, mikor ma megérkezett, és ránéztem, és egyből mondtam, hogy "na, azért ez durva..." erre bejön, hogy "mi?" :) erre én: "hát az, hogy egyszerre vágattuk le a hajunkat" erre ő: "nekem már ideje volt" mire én: "nekem is". :D hát így. :) mondjuk ő is jobban néz ki megnyíratkozva, ez tény. :) 
és még OJ is letúrta a haját, bár mi már tegnap megbeszéltük, hogy ezt fogja tenni, tehát ez nekem nem volt meglepetés, szóval zsír. :)

tegnap Omar meglépte, amit megkövetelt a haza, engemfélbudapestismer Tomit elküldte haza. mindenki megkönnyebbült, bevallom, én is, mert ez pasi annyira elviselhetetlen volt. és még a végén se értette az egészet. ő azt mondta, hogy mindenki azért könnyebbült meg, mert hogy ők folytathatják a játékot a párjukkal. de hát nem ezért elsősorban. hanem azért, mert Tomi elhúz a vérbe és egy darabig nyugi lesz megint. :) rájöttem, hogy az Extrát érdemes nézni igazából, mert ott vannak a tuti sztorik. hogy Krisztián alvilági figura (volt), arról sztorizott. mondjuk nem is néztem ki mást belőle. Omar pont azt reagálta az egészre, amit én otthon, a tévé előtt. :) persze Tomi erre is azonnal kontrázott, hogy deőisottvolt. pfff... szánalmas erőlködés. meg Máté a kinti barátnőjéről beszélt, hogy egy elvált nő. ohhh, mondtam is egyből magamban: "gyere ide anyucihoooooooz!"  ha elvált nő kell, akkor én azonnal jelentkezem is. Éden Máté egyébként nem tudom, hogy mit fogyaszt folyamatosan a pléh dobozokból, de úgy pörög, mint a ringlispíl. :) én is kérek olyat!! :)

Baluval tegnap reggel óta nem beszéltem. a számom szerintem nem is tudja, de ha akar, úgyis megtalál. kíváncsi lennék, mit szól az új rőzséhez, amihez most már lehet vadállati sminkeket csinálni, meg passzolnak a nagy fülbevalók is, de kell néhány új cucc is azért, a biztonság kedvéért, úgyhogy jövő héten shoppingolni fogok. :)

a Bőgős is betalált tegnap, hogy milyen jó az új profilképem fb-on. persze az még hosszúhajas. :) Banya csinálta a hétvégén az új képeket. a Bőgős szerint látszik a fotóimon, hogy jól vagyok és békében vagyok önmagammal. szerinte ez sugárzik belőlem. azt hitte, van valami pasim és azért. pedig nincs. és akkor még a Balus élmény se volt meg, mert azért tény, hogy a vele eltöltött este nagyon feltunningolt. :)

ma este Barbival és Vikivel találkozom, hármasban. már éppen ideje, mert másfél hónapja nem láttam őket. holnap reggel szállít a G-Roby egy újabb hónapra való ellátmányt, aztán meg húzunk haza a szüleimhez. hétfőig nem is fogok előkerülni. :)

szép ünnepet minden kedves olvasómnak! :)