péntek, április 13, 2012

csak előkerült a

végén Balu. :) próbáltam kiszedni belőle, hogy lemondták a partyt, vagy ennyire engem akar inkább, de lerázott azzal, hogy ne kíváncsiskodjak. no, mondjuk tényleg mindegy is. :) este 9-re megyek és jó lesz. :) kíváncsi vagyok, mit szól az új hajamhoz. :)
ma este úgyis pornót akartam nézni, de ha már választhatok, hogy nézzem, vagy csináljam, akkor nyilván az utóbbi mellett teszem le a voksom. :)

letöltöttem az Ízek, imák, szerelmek könyvet, és most szabadidőmben azt olvasom. kísértetiesen hasonlít Liz válásának a története az enyémhez. még az érzései, gondolatai is, meg az a kétségbeesett párkeresés, ami engem abban az időben jellemzett, és aminek a Kéményseprő és 76-os volt a legfőbb áldozata. Liz végül Rómában, Indiában és Balin találta meg a lelki békéjét, én viszont büszkén jelenthetem, hogy nekem nem kellett messzire utaznom ehhez. egyrészt mert Ozorán is megtaláltam magam, másrészt meg a saját lakásomban, a 4 fal között fel tudtam építeni magam, és odataláltam, illetve inkább visszataláltam önmagamhoz. és erre (is) nagyon büszke vagyok! :)
érdemes elolvasni a könyvet, ha láttad a filmet, ha nem, mert sokkal bővebb, sokkal mélyebb. de örömteli, hogy a film el tudta kapni a könyvből a lényeget, és jó néhány fontos mondatot írottan is viszontlátni. :)