kedd, április 24, 2012

teljesen véletlenül vettem

észre, hogy nyertem két jegyet a Normafás bulira!!! :DD az egyéb üzenetek között volt a fb-on a levél, és már vagy 20 órája ott csücsült, mikor megláttam. aszittem befosok az örömtől! :)) nem mintha a jegyár annyira megviselne, de hát nyerni sokkal jobb! :) milyen szerencsés vagyok! ;) nem véletlenül vártam én már nagyon ezt a bulit, az Égiek segítettek, hogy tényleg ott legyek. mert most már kutya kötelességem elmenni, nincs kecmec. ha egyedül, akkor is! :)) persze most igazából van egy "ajándék" jegyem a bulira, ha kell valakinek, szóljon, és mehetünk együtt! :)) 

egyébként meg szánalom, hogy még csak távoli ismerősöm sincs, akivel elmehetnék, akit szintén érdekelne, de hát lefosom ezt is. pasival nem nagyon akarok menni, mert akkor nem tudok pasizni. csajjal meg azért nem, mert úgyis olyan csajjal tudnék menni csak, aki mellett engem észre sem vesz senki. jobb a békesség, megyek egyedül. :) najó, ha addig előkerül álmaim pasija, akkor még ő egy opció lehet. :)

jut eszembe, tegnap rádobtam a társkeresőn egy levelet az Álompasira, aki ugye kb. 4 hónapja mondta, hogy beteg, meg nem is ér rá. ennyit írtam neki: "hm. ez aztán az elhúzódó betegség... :P" erre szinte azonnal jött a válasz: "sajnálom. közben máshogy alakult az életem."
nem írtam vissza neki, pedig ezt írnám: "aztán mégis hogy? nem érsz rá kapcsolatra, csak a kurvák telefonszámait böngészed, vagy mi? túl egyenes lett volna megmondani, hogy: bocs, nem vagy az esetem?"
csak mert a társkeresőn azóta is folyamatosan pörög, tehát fix nője nincsen, de nővel kapcsolatos igénye viszont azóta is. és jajnekem, pont ő volt az, aki anno még az elején kikérte magának, hogy én miért nem válaszolok a bemutatkozó, fényképes levelére, hogy még ha gáznak tartom is, akkor miért nem mondom meg, legalább egy sorban, válaszként? erre én beadtam a derekam, hogy oké, találkozzunk, aztán meg ő tűnik el. most erre mit mondjak? hogy mocskos gecipatkány az összes pasi? hogy gerinctelen szemétláda mindegyik? hogy egyáltalán nem bánom az egyedüllétet? mégcsak randikra sincs szükségem ezek után, mert még telibehánynám az adott faszit, annak örömére, amilyen sérelmeket már az elődjeitől elszenvedtem.
igazából meg kell köszönnöm, hogy ez az Álompasi is így bánt velem, mert ez is megerősített, és megtanította megint azt nekem, hogy egy szót se higgyek el senkinek, pláne ha férfiből van. majd a tettek beszéljenek, addig semmi ábrándozás, semmi kattogás, semmi továbbgondolás. majd ha letett valamit az asztalra, meg ha lehozta a csillagot az égről a lábam elé, na, majd akkor esetleg bárakármi...

hozzáteszem, a pasik buták is. pont ma beszélgettem az egyik opimmal, akire szintén szemet vetettem már anno 1 éve, mikor belépett hozzánk. szegény, el van keseredve, mert 3 éve kúrogat egy férjes asszonyt, aki tegnap benyögte neki, hogy off, a pénzt választja, és nem a törődést, vagyis marad a férjénél. erre a srác persze kiborult, hogy ő senkinek se kell, stb. pedig csak szerintem rossz helyen keresgél. leápoltam a lelkét, elengedtem szabira, hogy kiheverje a traumát (tudom, hogy most egy hétig inni és szívni fog, az lesz a kiheverés hogyanja), aztán ennyi. meg persze megrebegtettem a pilláimat, és elszórtam némi infót magamról. :) szerintem ő nem vágja, hogy egyrészt nekem bejön, másrészt meg, hogy nincs senkim. azt meg pláne nem, hogy mekkora szexistennő vagyok. :) most nyilván kijelentette, hogy nem képes tartós kapcsolatra ennyi fos után, a szexkapcsolatnak meg nem híve, de mi van ha mégis? mármint bármelyik. bár asszem kapcsolatra én sem lennék képes vele, hosszú távon (ráadásul fiatalabb nálam egy picivel, és hát én a stramm 40-est hajtom ezerrel), főleg azért, mert sikerült az elmúlt 1 évben picit jobban megismernem, de még ez sem biztos. mármint az, hogy nem jönnék ki vele jól, hosszú távon. csak hát ha nem ő az én utam, akkor meg minek hülyítsem? de azért jó lenne, ha valaki végre tejeszteni kezdené a cégnél, hogy mekkora jó csaj vagyok az ágyban. csak hogy azok, akiknek meg kell tudni, megtudják. mondjuk pont leszarom, hogy itt a csíra kollégák mit gondolnak, mármint a cég többi területén, hiszen egyikre sem fenem a fogam. a legjobb pasik még mindig a mi részlegünkön vannak, az én szememmel legalább is. :) najó, SAti kivétel, de amúgy is foglalt. :)

jaj, és VT is újra nálunk fog dolgozni, ha minden igaz, csütörtökön jön be interjúra... juhuuuuuuuu, legalább jó és jófej pasikkal leszek körülvéve, aztán mehet az évődés ezerrel. :) csak a Lovagom nézne már rám máshogy egy kicsit. ma is annyira bámultam őt, hogy egyszerűen nem értettem amit mond. hallottam, hogy beszél hozzám, bele az arcomba, de a tudatomig nem jutott el semmi. csak a száját néztem, meg a szemét. tiszta hülye vagyok... :S aztán elmondattam vele mégegyszer, hogy mit akar. :) 

a fentebb felsorolt dolgok már elég durván pasihiányról árulkodnak, nem? de. érdekes, hogy otthon azért nem kattogok ezeken, de ha pasitársaságban vagyok, akkor azért kihasználom az adottságaimat, pillogok, homorítok, most is szeplős váll szabadon, szóval odateszem magam rendesen. :)

tegnap filmújranézés volt a program. Terápiás szerelem, mi más? :) (ma Ízek, imák, szerelmeket nézek megint) annyira belejöttem, hogy közben az ÉH sem érdekelt már. csak amikor vége lett a filmnek, akkor kapcsolatam át az ÉH-re. őszintén szólva valahogy már nem tud érdekelni, hogy kivel mivan. pont telibefosom. azért persze átkapcsoltam, és megnéztem az Extrát is. bejött a fogszünetes szőke, meg a barna. két új csaj. de igazából Anikó takarodjon már a VÉRbe, de sürgősen. bár szerintem esélytelen, hogy Levi ne őt válassza, ha arra kerül a sor, mert az a pasi csúnyán belezúgott, ahogy elnéztem. Pít meg besértődött Petrára, úgyhogy rárepült az új szőkére elég masszívan... 
Máté meg kúrogatja Edinát, ahogy kell. én is ezt tenném. :) szegény Edinának micsoda koppanás lehetett a végén, mikor rájött, hogy Máté csak a játék miatt... nem hinném, hogy a mai napig is együtt tengetik az életüket. :) Omar hiányzik, ő volt az egyik kedvencem, de maradt helyette szociológus Dávid, aki már szintén mehetne a faszba, annyira unalmas. 

a Terápiás szerelem c. filmbe egyébként mocskosul bele tudom élni magam. kb. tizedszer látom, de most is megkönnyezem bizonyos részeit, most is elolvadok néhány jelenettől, és most is lehülyekurvázom percenként azt a csajt, akit le kell. :) hát így. :)

ma este pedig kötelezően mindenki a Chelseanek drukkol, megértettétek? :D najó, Csírabácsi fel van mentve ez alól. :)))