péntek, április 13, 2012

kerek egész lett

a tegnapi nap a szüleimmel, mert még együtt is tudtunk ebédelni, aztán a vonatig is elkísértem őket. jó volt egy kicsit találkozni, élveztem. :)

ÉH. Nikolett a lehető legrosszabbul játszotta a játékot, meg is lett az eredménye. hülye volt, mert Máté szerintem őt választotta volna, nem Edinát, de most már mindegy. azért Máté megcsinálta Edinát a bentmaradás örömére, meg aztán viszonozva is lett, így gondolom mindenki boldog. :) azért Máté is egy gerinctelen pöcs, de ez egy játék, szóval megértem. a helyében én is így csinálnám. :) Anikó milyen idegesítő... szerintem beteg az a lány... jujjj!!! Levente akkora papucs lett mellette... Krisztián meg hogy nem tudott Nikitől elbúcsúzni... Pít helyében én is így döntöttem volna. le van szarva Krisztián ebből a szempontból és kész. Noémire hogy megsértődött Pít, mikor azt mondta: "Omar az, akire a játék eleje óta vártam..." pedig Pít örülhetne, hogy Noémi leszakadt róla. Omar egyébként nagyon jó fej, meg osztja is Noémit rendesen, bár az a lány annyira ostoba tényleg, hogy nem is vágja, amit Omar mond neki. 

munka után tegnap a Tesómmal elmentünk shoppingolni. nem vettem persze semmit. cipőt akartam, de mind gáz volt, vagy drága. meg farmerszoknyát, de az is inkább gáz volt, meg drága. meg most rájöttem, hogy nem szoknya kell még a testemre, hanem valami egészruha, mert az még mindig jobban áll. csak lenne már egy normális cipőm végre... ójaj. :(

Balu tegnap is akart velem találkozni, de mondtam neki, hogy nekem csak a ma este jó. ja, hát hogy ő partyzni menne ma. na, mondom, akkor ami fontosabb úgy dönts. én ma ráérek, ha akarsz velem lenni, akkor ne menj partyzni. ennyi. ma még nem jelentkezett, nyilván nem is fog. úgyhogy lesz egy nyugis estém otthon, mielőtt holnap Banya megérkezik és belevágok a fotómodellkedésbe újra. :) 

tegnap a nemvásárlás után még szoliztam egy kövéret. két egységet toltam, remélem, ez most már látható is lesz. :)

amúgy meg: szerelmes vagyok önmagamba, mondtam már? ;)