péntek, március 30, 2012

váratlan fordulatokkal teli

ez a hét. :) 
no, nem feltétlenül arra gondolok, hogy előkerült pl. Balu, de valamelyik nap a Kos is hívott megint, meg aztán sms-t írt, de nem reagáltam semmire. szóval nem ez igazán a fordulat.

hanem az, hogy munkám elismeréseképpen, a negyedév lezárására, amiért ennyit dolgoztam az elmúlt 3 hónapban, kaptam extra jutalmat. kihangsúlyozták természetesen, hogy ez egyszeri (és megismételhetetlen), hogy ebből nem lesz rendszer, de hogy értékelik amit letettem az asztalra. nem számítottam rá egyáltalán, és nagyon jól esett. OJ némi segítsége azért kellett hozzá, mert megpingelte a főnökséget reggel, hogy mi lenne, ha végre ő is, meg én is motiválva lennénk a még jobb eredmények elérése érdekében. ebből az lett, hogy kaptunk egy-egy borítékot és a rendszeres motivációról nem esett szó. ami persze egyrészt jó, mert mindig jól jön a pénz, másrészt viszont gáz, mert egy rendszeres, tervezhető és kiszámítható motivációs rendszer jobban esne nekünk, testhezállóbb és ideálisabb lenne. DE nem panaszkodom természetesen. :) örülök, mint majom a farkának, és már el is dicsekedtem vele a Tesómnak, mert hát ki másnak? :)
a pénz meg mindig jól jön, ez ugye nem is kérdés. :)

igazság szerint, idén többször szeretem a munkám, mint nem. leginkább akkor nem szeretem, amikor fáradt vagyok, vagy nem is tudom mi van velem. de mindig csinálom, kérdés nélkül, szó nélkül. vannak persze dolgok, amitől a falra mászok, de igyekszem kizárni minden ilyesmit, és egyre kevesebbet gondolni rá, pláne nem pörögni és dohogni rajta vég nélkül. most már eljutottam oda is, hogy ha állást nézek, akkor inkább olyat, ami az eddigi tapasztalatomhoz passzol, mert ugyebár most csak ez a piacképes, és keresett. de nem is akarok én lelépni innen, bármennyire is sokszor esetleg ezt hangoztatom. hihetetlenül jó életem van OJ mellett, remekül együtt tudunk dolgozni, és már képes vagyok a faszságain is felülemelkedni, vagy csak egyre kevesebbszer húzom fel magam. nagyon jól kiegészítjük egymást, egyikünk a másik nélkül nem vagy nehezen tud működni, és ez is nagyon jó. (mondjuk az ára az, hogy ne nagyon menjek szabadságra, ha jót akarok, de Ozorán kívül nagyon mást nem is tervezek idén) rengeteget tanulok tőle, nemcsak szakmailag, hanem emberileg is. hihetetlenül bölcs, és okos ember, és nagyon sokat tanítgat engem azzal kapcsolatban, hogyan viselkedjek másokkal, hogyan kezeljek bizonyos dolgokat. én meg igyekszem ezeket megjegyezni, elraktározni, és persze alkalmazni is. :)

az Éden Hotelben is voltak fordulatok a héten, pláne tegnap. :) Anikó szerencsére elküldte haza ZenészTamást, aki már kurvára irritált a családos dumájával, meg a nagyképűségével. viszont Alexa tényleg egy seggfej, ahogy ÉdenEdina is megfogalmazta, mert a leghülyébben választott. Ricót mindenki szerette, jó fej volt, Tomi viszont egy barom (bármennyire is szép a teste), és szerintem amint lehet, Nikit fogja választani, cserébe Alexa mehet a levesbe. amit persze senki nem fog bánni, mert annyira nem tudott beilleszkedni, hogy nagyon.

jaj, annyira, de annyira lucky day van ma!! :) SAti megkapta a pozíciót, amit annyira vágyott, és annyiért, amennyiért vágyott rá (biztos a mantrám is segített, amit átküldtem neki, hogy mondogassa), és ennek úgy örülök, mert látom, hogy bár fél a feladat súlyától, de azért boldog, és ez a félelem is inkább boldog izgalom. ahhh, minden sínre kerül, hiszen a csillagok is éppen úgy állnak, hogy a nem működő dolgokat le kell zárni, és újakat kell nyitni helyette. hát itt a hó végén most lezáródtak dolgok, és nyílnak az újak, a virágokkal együtt. :)

holnap Banya jön fel, még mindig ez a terv, este meg jól bemelegszünk a disznótorossal. :) a levest lehúztam a menüből, a tiramisut még ma összerakom. a takarításféle még hátravan, talán majd holnap délelőtt, ha fel bírtam kelni. muszáj pihennem, mert egy roncs vagyok. de szép roncs, az az igazság. :)
nem is tudom, meséltem-e, de a múlt héten volt egy oktatás csütörtökön, és én csak megfigyelő voltam a laptop előtt (én voltam a laptop dj), és mikor beindult a képernyővédő, akkor a fekete képernyőben nézegettem magam, hogy milyen szép vagyok. a franc se figyelt arra, ami elhangzott, csak magamt néztem, és gyönyörködtem a tükörképemben. szeretem magam, úgy ahogy vagyok. és van egy pasi, aki így szeret. és nemsokára találkozunk. hamarabb, mint gondolnám és egyszerűbben, mint gondolnám. ebben hiszek. :)

uhh, 4-től parti, mondjuk alkohol nélkül, de már a fene bánja. :) szép hétvégét kedves olvasók! :)