szerda, március 14, 2012

ma állt munkába

a Lovagom. nekem kicsit még mindig tetszik, de már nem töröm magam annyira, mint gondoltam, hogy törni kéne magam, vagy egyáltalán. magyarul lepörögtem a témáról.

sokkal inkább foglalkoztat az, hogy ettől a cégtől megszabaduljak. az agyamra megy már ez a sufnitunning, meg ez a kupleráj, ami itt van. és ahogy a dolgok jelenleg állnak és alakulnak, nem látok kiutat. úgyhogy rendületlenül keresem az alternatívát. rájöttem, hogy pont a szakmámban van elég nagy felvevő piac jelenleg, bár inkább opikat keresnek általában, de azért be-becsúszik egy-egy vezetői hirdetés is, azokra pályázom. aztán meglátjuk. valaminek történnie kell sürgősen, mert már megint ott tartok, hogy hányok, ha be kell jönni reggel dolgozni, ez meg hosszú távon nem tartható, és nem is akarom, hogy így legyen.

az Ozorai jegy értékesítésével kapcsolatos problémáimat a fő szervezővel volt szerencsém tegnap megosztani. rákérdezett fb-on, hogy mi a bajom, és leírtam neki. először elég szarul kezdett, de aztán rájött, hogy nem egy hülye kis tini vagyok, hanem felnőtt ember, aki kikéri magának, hogy nem nézik emberszámba, pláne a pénzéért. de ne nézze a pénzemet, csak tisztelje azt, hogy nő vagyok, és idősebb. ennyi az egész. lehet, hogy ez a stílus másnak elfogadható, de én kiborultam tőle. a szervező is belátta, hogy ezzel a bolttal melléfogtak, jövőre nem ők fogják értékesíteni a jegyeket, az már biztos.

ahh, nem is bánom én már, csak ott lennék már Ozorán. legyen már augusztus a kurvaéletbe!!! :S