hétfő, március 12, 2012

azokat a reggeleket

szeretem, még ha hétfő reggel is, amikor nem kell gondolkodni, hogy mit vegyek fel, és nem kell erőlködni azon, hogy vigyorogjak, mert magától értetődő minden. :)
csodálatosan szép hétvégét töltöttünk anyuéknál. jókat ettünk, nagyokat pihentünk, nyugi volt, csönd és béke, teljesen jó volt az egész. voltak nagy röhögések is, meg beszélgetések is. szóval nagyon élveztük mindannyian. :)
vasárnap délutánra lemerült már majdnem a mobilom, de úton hazafelé még volt annyi szufla benne, hogy megnézzem a neten, mit játszott a MU. győzött. de ennél sokkal-sokkal örömtelibb hír volt az, hogy a Shitty meg kikapot!!! :) 
akkorát sikítottam a kocsiban, hogy a Tesóm majdnem félrekapta a kormányt. :) a lényeg, hogy ezért nem volt kérdés, hogy ma Rooney-ba öltözöm, tiszta pirosba persze, és hogy vigyorgok, mint a tejbetök. :) 
varázslatos érzés az, hogy a Shitty elfoglalta méltó, második helyét a tabellán. mert az első a MU, és remélem, hogy ez már így is marad! ;)

hatalmas a pörgés a melóban megint, de most megint élvezem. vannak azért aggályok, meg olyan dolgok, amik elveszik néha a kedvem (pénteken jól le voltam fittyenve néhány dolog miatt), de most megint úgy vagyok, hogy leszarom. teszem a dolgom, aztán majd lesz valami. :)

enni megint nincs időm, meg kedvem sem. anyuék annyira mondták, hogy megint fogytam, hogy ráálltam a mérlegre tegnap este, és este is fogyást mutatott az eddigiekhez képest, ami nagyon jó hír! :) úgy fogyok, hogy észre sem veszem. :) najó, nadrágokon igen, de amúgy meg egyáltalán nem gondolom, hogy fogynék. de a tények önmagukért beszélnek. ;)

na, és mit csinálok ma munka után? MEGVESZEM A JEGYEMET AZ O.Z.O.R.A. 2012 FESZTIVÁLRA!!!!!!!!!!!!!! jupppppppiiiiiiiiii!!!! 5 éve járok oda, és idén lesz először, hogy meglesz időben a jegyem, még olcsón ráadásul, és nem kell kuporgatni, mert telik rá. úgyhogy ez a mai program. :)

és már csak 147 nap van hátra! :)

boldog hétfőt Nektek is! :)