hétfő, március 05, 2012

egy hét alatt

nem sikerült a múlt héten meginnom egy üveg vizet bent. ez kicsit felcseszett. :( és nem azért, mert nem kívántam volna, hanem mert időm nem volt inni. általában délután 3-4 körül álltam neki a turmixomat beborítani az arcomba, hogy legalább az fogyjon, de a víz nem ment, pedig a napi másfél liter még mindig a minimum elvárás magammal szemben. :) mondjuk otthon azért iszogattam, de ott se annyit. (mert akkor meg feszt fel kell kelni éjszaka pisilni, azt meg utálom)

nem nagyon történt a múlt héten semmi érdekes, leginkább csak az, hogy rengeteget dolgoztam megint, úgy eltelt az egész hét, mintha két pillanat lett volna. ez azért jó, mert nincs időm agyalni, azért meg nem jó, mert mire hazaérek, semmihez nincs erőm, csak kibámulni a fejemből. ettől függetlenül élvezem a napi pörgést, élvezem, hogy ennyi teendőm, feladatom van, vagyis élvezem az egész életem. a munka utáni fejből kibámulás is jó tud lenni, és pláne jól tud esni. :)
csütörtökön már annyira felszívtam magam, hogy másnap megmondtam OJ-nak: igenis, meg fogjuk mutatni (mármint a CC), hogy megcsináljuk, amit elvárnak tőlünk, hogy igenis felveszünk annyi embert, amennyi kell, hogy igenis sikeresen fogjuk a munkákat bonyolítani, és megmutatjuk, hogy ezzel a részleggel igenis számolni kell a cégnél. és meg fogjuk mutatni azt is, hogy mindenre, sőt bármire képesek vagyunk, hogy nem két hülye ül itt az akváriumban, hanem két tehetséges ember. úgyhogy most ebben a szellemben dolgozom. :)

csütörtökön délután egy CC-s technológia bemutatóján voltunk. 6 pasival ültem egy asztalnál... vicces volt. :) inkább a panorámát bámultam volna a hátam mögött, cserébe egy plazmatv-n kellett néznem a bemutatót, ami közben ha néha SAti nem segít, akkor nem biztos, hogy mindent értek. persze biztos meg volt a véleménye a többi pasinak rólam, ámbátor igyekeztem okosakat is kérdezni, de ez annyira IT-s bemutató volt, hogy mindenhez azért már nekem se volt lövésem. (pedig nagyon okos csaj vagyok ám amúgy!) a lényeg, hogy a bemutató jól sikerült, egyből beleszerettünk a cuccba, testületileg, aztán én hintettem is az igét mindenhol, hogy nekünk bizony erre van szükségünk. remélem, megtámogatják pénzügyileg a dolgot ott, ahol kell. :)

csütörtök este Gina volt nálam. sütöttem csokis muffint. egész jó lett (szerinte nagyon jó), szerintem sütöttem már ennél jobbat is, de tényleg meg lehetett enni, főleg frissen, melegen. bár másnap az IT-s fiúknak is ízlett a maradék, szóval annyira tényleg nem lehetett rossz. :)
jól beboroztunk, meg dumálgattunk, aztán nálam is aludt. reggel meg együtt jöttünk dolgozni.

mostanában nagy erővel el kezdtem használni a háztartási gépeimet, lásd aprító és botmixer habverő fejjel. eddig valahogy csak elvoltak a polcon, de a turmix miatt elővettem a turmixgépet, azóta azt is rendszeresen használom, meg elővettem a többit is, mert rájöttem, hogy hasznosak, és megéri az a fáradság utána, hogy el kell mosni őket. :)

valamelyik éjjel azt álmodtam, hogy tetováltattam a két lapockámra, méghozzá színesben egy-egy képet. ezek az első tetkóim voltak, és álmomban is fura volt saját magamnak, hogy pont oda, és rögtön kettőt. valami határozott képek voltak (tehát kb. Rooney egy labdával, vagy valami ilyesmi), de már nem emlékszem rájuk sajnos. :(

mostanában folyamatosan interjúztatok. na, mondjuk pont a héten még nem, de az elmúlt másfél hónapban naponta rengeteg emberrel találkoztam. egy pasival is, aki igazán Zé forma (ahhoz képest a Töri nevű fickóhoz képest, akit ajánlottak a figyelmembe). persze már az önéletrajza alapján elolvadtam tőle, és az interjú közben is csak olvadoztam belül... történész végzettségű, 40 éves, nőtlen... és öltönyben jött az interjúra. :) természetesen visszahívtam második körre (tényleg jó volt, nemcsak azért mert nekem bejött), és egy csomó ideig nem reagált, hogy jön-e. már éppen ott tartottam, hogy felhívom, hogy wtf, mire írt, hogy jön. :) ez nagyon jó, mert egész hétvégén róla álmodozotam, elképzeltem mindenféle szituban magunkat. igen, az ágyban is. kurvára szexhiányom van, nem győzök pornót nézni, hogy csillapítsam. úgy látszik, a tavasz rámhozta a hormontombolást, mert csak a szex jár a fejemben. azt nem mondom, hogy mindegy, hogy kivel, de szinte már majdnem. najó, azért mégsem, hiszen rossz szex minek? de valakivel nagyon jó lenne csőrözni már egy fincsit, de úgy, hogy érzelmek is legyenek, ne csak csőrözés. meg aztán persze kerüljünk ágyba is, mert különben felrobbanok a sok hormontól. :)
kicsit talán túl sokat is álmodoztam a hétvégén, nem tudom. próbáltam inkább bevonzani a dolgot, úgy gondolni rá. hiszek benne, hogy sikerül. :)

ezen kívül nem is csináltam mást a hétvégén. szombat reggel pizsamában bevásároltam... ááááá, nem. :) még pénteken rendeltem a G-Roby házhosszállításával némi élelmet (1 havi adagot), és szombaton 9-14 volt a szállítási intervallum. beállítottam 9-re az ébresztőt, hogy majd azért felkelek időben, meg ilyenek. erre kinyomom az ébresztőt 9-kor, ekkor csönget a futár a kapuban. fasza. :) pizsiben fogadtam (jah, úgy 3-4 hete szoktam rá, hogy pizsiben aludjak, addig csak a meztelenkedés volt számomra elfogadható az ágyban, még alváshoz is, most meg teljesen rászoktam), átvettem a cuccot, aztán vissza is feküdtem.
kényelmes vásárlásban asszem elég jó vagyok. :)