hétfő, február 27, 2012

csak egy napra

mentem szabadságra, és visszatérve máris úgy érzem, mintha legalább egy hétre mentem volna, vagy ilyesmi. :( igazából semmi bajom nem volt azzal, hogy ma jönni kell dolgozni, de amikor beértem, és megláttam a kupit az asztalomon, meg OJ-t, hát egyből elment a kedvem az egész naptól, évtől, cégtől. megint úgy érzem, hogy én ezt már nem bírom, mennem kell. még nem tudom, hogy hová, de muszáj lesz. most még csak az sem zavarna, hogy hasonló munkakörbe kerüljek újra, egy másik cégnél, csak ne itt. nyomasztó az egész, ráadásul a tulajdonos nem tudom, hogy megint mi a büdös faszra gyűjt (dög nagy autója, meg hajója már van, lehet, hogy most egy helikoptert szeretne?), de olyan megszorítások és faszarági intézkedések vannak, amitől én hányok, és amire én nem vagyok kíváncsi. pedig még munkát is akartam ide hozni, de már azt sem akarom. egy fillért se fogok belőle látni, akkor meg minek törjem magam?
sürgősen keresnem kell egy új helyet, ahol legalább ennyit fizetnek (több nagyon nem is kell), de valahogy más a szitu.

csütörtökön némi feszkóval mentem haza a munkából, később megérkezett Banya is hozzám. miatta voltam feszült, de aztán túllendültem az egészen. persze az esti meccs kicsit felbaszott, de a lényeg, hogy a MU továbbjutott.

pénteken korán reggel indultunk Péterhez, Banyával közösen. 4 órát töltöttünk nála, és leginkább Banya volt a téma, de azért rám is sor került. sok mindenről nem esett szó, de látta a fejlődésemet, meg tanított még gyakorlatokat, mindkettőnknek. jól éreztük magunkat, bár agyilag teljesen leszívódtunk. úgy mászkáltunk utána a városban, mint a hullák, nagyon elfáradtunk. beugrottunk még a plázába, vettünk egy-egy felsőt, meg némi élelmet, aztán húztunk haza.

az esti buli jó volt, már amennyit láttam belőle. sajnos túl korán érkeztünk, és csak ültünk 2 órán keresztül, mint hal a szatyorban. az annyira nem volt jó. még jó, hogy Banyával együtt ücsörögtünk legalább. aztán végre belecsaptak a zenélésbe, jól fel is pörögtünk, erre jött a szünet. :( na, az első szünetet már nem bírtuk végigvárni, annyira fáradtak voltunk, hiába imádom azt a zenét, amit játszanak Banánosék, de már nem volt türelmem tovább várakozni. így le is léptünk éjfélkor Vikivel együtt, aki aztán nálam aludt jól. szombat délután mindenki elkucorgott tőlem, utána már egyedül voltam egész hétvégén.

szombaton és vasárnap csak döglöttem, leginkább délig, aztán meg nem csináltam semmit jól. :)