szerda, február 01, 2012

aprócska meglepetés ajándék

várt otthon tegnap, melyről a Kiccicca gondoskodott. konkrétan összefosta a lakást. áhhh... azt hittem elsírom magam. :( najó, nem az egész lakást, de több helyen volt egy kis maszat... nem tudom, hogy mi tette be neki a kaput, de tejet egy ideig megint nem kap, az tuti. :S

persze pont neki vásároltam kaját, és azzal kocogtam haza, mire ez a kis meglepi várt. :(

najó, nemcsak neki vásároltam, magamnak is. 3 kg banán, 2 l tej, wc-papír, kb. ezt. nem tudom mit gondoltak rólam a boltban, de nem is nagyon érdekel. :) hatvan cuccal, szatyorral bandukoltam haza, azt hittem leszakad a vállam. :S

az HBO valamiért elővette az Evita c. filmet, aminek én nagyon örültem, mert bár megvan DVD-n (természetesen), jó régen nem láttam. na, tegnap végigénekeltem az egészet, mert kívülről fújom. :) IMÁDOM!!! Evita FOREVER!!! és olyan jó, hogy annyi, de annyi minden miatt lehet imádni ezt a filmet. pl. mert Madonna a főszereplő és szerintem hatalmasat énekel benne végig. aztán, hogy Bp-en is forgattak (annak idején jelentkeztem statisztának is, de nem voltam eléggé argentinfejű, így nem válogattak be), hogy a dalok fantasztikusak benne, ja, hát Banderas, mint színész, mint ember nekem az Evita óta létezik. addig nem nagyon érdekelt, de az Evitában beleszerettem, és ez azóta sem múlt el. :) örülök, hogy az HBO leporolta ezt a remekművet, igazán kellemes estét szerzett vele. :) ja, az egyik kollégám is statisztál a filmben, ő az egyik műtősfiú, aki tolja a kórházba Evitát a hordágyon... miatta is nagy öröm volt újra látni a filmet. :)

aztán a kedvenc csapatom szerzett kellemes estét, mert két tizivel legyűrte a Stoke csapatát, ami amúgy sem volt nehéz, mert a 90 perc alatt a Stoke-nak kb. 3 helyzete ha volt. de ennél sokkal jobb történt Liverpoolban, mert az Everton megverte a Shittyt, mégpedig az a Darron Gibson rúgta a győztes gólt, akit nemrég adtunk el az Evertonnak... hát ez volt a nap fénypontja, esküszöm. :) Rooney is egyből tolta a twitterre, hogy "Yeeeeeeeeesssssssss gibbo. Love u kid." ezen annyira röhögtem! és annyira jó, hogy így követi az eseményeket, meg hogy ilyeneket kiír. valahogy azt érzem ilyenkor, mintha Rooval együtt néznénk a meccset. :)

Szervező jelentkezett ma reggel. azt írta, megfázott, betegeskedik, meg el is van havazva, de ha lesz ideje, jelentkezik. erre válaszoltam aranyosan, hogy "jobbulást", aztán kisnyúl. én most már tutira nem keresem, amíg nem keres ő engem, magától. ha akar valamit, jó, ha nem, akkor meg ennyi. nem futok senki után. 

a hétvégén kitaláltam egy új műsorötletet a Viasat3-nak. ha netán olvassák soraimat, akkor szóljanak, hogy kinél jelentkezzek, hogy eladhassam jó pénzért az ötletet. mert szerintem hatalmas!!! :)

egyéb nincs, iszogatom a turmixomat jól. :)