kedd, január 31, 2012

picit idegesen indult

a hétvége, mert sikerült a Tesómmal összebalhézni telefonon. én voltam a hibás, mert fáradt voltam, és feszült, és nem vettem figyelembe, hogy ő meg már totál készen van idegileg, lelkileg (munkahelye miatt), és kicsit felemeltem a hangom, ő meg el is sírta magát ettől egyből. annyira bántott, meg szégyelltem magam, kicsit feszült is volt még a hazaút, de aztán megbeszéltük, meg tulajdonképpen az egész hétvége nagyon jól telt.
szerencsére az evés nem nagyon ment, így ha nem is fogytam, de legalább nem híztam a hétvége során egy grammot sem. :)
ma reggelre meg már arról a remek eredményről tudok beszámolni, hogy múlt hét hétfőhöz képest -1,5 kg, ami igazán szép! :) meg vagyok magammal elégedve, és büszke is vagyok a kitartásomra, a lelki erőmre. több, mint egy hete nem ettem csokit, meg semmiféle szemetet (chips, műanyag kaja, bárakármi), sőt, már éhes sem vagyok.
mára eljutottam oda, hogy a reggeli turmixom iszogatom egész nap, mellé 1,5 l víz, és este már a második turmixot nem is kívánom, mert egyszerűen nem fér belém. jó, mi? :))
a pilatest hanyagolom, de csak azért, mert a hétvégén arra ébredtem, hogy nagyon húzódik két izom a hasamban, ott, ahol a hasplasztika során összevarrtak, és kicsit be vagyok fosva, hogy nehogy gebasz legyen, netán szétrepedjek, vagy valami. nem is tudom mi lehet, de marhára fáj még mindig. így jár az a hülye, aki rögtön szarrá erőlteti magát. :(
a biciklizés azért megmaradt, bár a héten már arra sem volt időm, de majd most. :)

tegnap Banyámmal voltam megint kiállítás megnyitón, ő is kiállított 2 képet. mocskos fáradt voltam, így néha szararcnak is éreztem magam, de azért túléltem az estét. jó volt a hely, jó volt a zene, jó volt a téma, szóval minden jó volt, csak én nem voltam a toppon. de hát ilyen meg bármikor előfordulhat a legjobb családban is. :)

este 10-re értem haza, és bár korgott a gyomrom vagy kettőt, inkább vizet ittam, mint egyek. sőt, az este levezetésként lazultam kicsit, és az ilyenkor szokásosan jövő evési kényszer sem tántorított el attól, hogy ne egyek. egyszerűen nem kívánok semmit, nem is megy le semmi, erőltetni sincs kedvem, meg alapjáraton éhes sem vagyok. és ha így megy tovább a fogyás üteme, akkor juhuuuuuu, nemsokára pálcika leszek én is. :) még nem tudom, hogy nézek majd ki akkor, de biztosan jól. :)

Szervező nem jelentkezett a randink óta, dobtam rá tegnap egy kedvesen a hogyléte felől érdeklődő mailt, nem jött rá válasz. ennyit az álmokról, szerintem ez kuka. én nem keresem többé, az hétszentség.

cserébe tegnap este, ha már olyan későn értem haza, akkor kitartottam, míg beindult a pornó. és jujjjjj, de jó volt!!! :) rájöttem, hogy ez volt az én bajom, hogy már több, mint egy hete nem foglalkoztam magammal ezen a téren, és hát igen, ha nincs rendszeresen orgazmusom, akkor egy kibírhatatlan picsa vagyok. ennyi. ezért kell egy olyan faszi, aki naponta gerincre vág és még élvezem is. akkor minden ráncom kisimul és kenyérre lehet kenni. :)

és kell valami fasza fekete körömlakk, mert kell. most valahogy szükségét érzem, hogy fekete körmeim legyenek. és nem, nincs összefüggésben azzal, hogy az FA kupától is elbúcsúzott a MU a hétvégén. (buzi pudlisok!!! :/) 

jut eszembe, A Dal c. műsort nézte valaki??? még ekkora fostalicskát az életben nem láttam. a legrosszabb x-faktor adást is kenterbe verte, annyira szar volt. hogy az M1 technikusairól már ne is beszéljek... egy vicc volt az egész. a közszolgálati tévének van még mit fejlődnie, tanulnia, az tuti. és az, hogy minden továbbjutott dal (meg a többi is) erősen nyúlás, lopás volt, az meg felháborító. nincs az országban senkinek önálló gondolata? szánalmas. Dancs Annamari legalább beszólt a zsűrinek, az jó volt. de ennyi. Krisz Rudi... jesszus... az is minek erőlködik??? nem akarom tudni, hogy a másik 10 milyen lesz. meg a győztest se akarom tudni.

amúgy is eldöntöttem, hogy ha ne adj isten, 2014-ben olyan irányba alakulnak a dolgok az ország vezetésében, hogy netán megint valami exmaszopos, jobbikos, exszadeszes, elempés kormányzás lesz, vagy ezek a közelébe kerülnek valahogy a kormányrúdnak, akkor én azonnal elköltözöm. vagy az országból is el, vagy eladom mindenem, felmondok a munkahelyemen, veszek egy tanyát valahol vidéken, és ott fogok élni, és látni se akarok senkit. ha ez a birka nép megint megszavazza ezeket a senkiháziakat, akkor én nem is akarok már magyar lenni, de magyarokkal találkozni se akarok, ha nem muszáj. hányok már, de komolyan. :S és mindezt úgy mondom, hogy a fizetésem már megint csökkent, de nem érdekel, mert legalább nem Fletó kormányoz, aki elrabolt 8 évet az életemből, hogy 2006. 10. 23-áról már ne is beszéljek.