szerda, január 04, 2012

lucky day a

mai. :) ugyanis vettem egy használt netbookot, kollégámtól, iszonyat jó áron! :) a karácsonyi jutiból lepem meg magam vele. :) zsönyörűséges, és pont jó nekem amire kell. :) így már nem is kell okosteló, inkább csak egy jó fényképezőgép, és teljes lesz a szett. :) 
holnap már vihetem is haza, SAti újrarakja nekem és zsírság. :) 

tegnap szarrá melóztam magam. annyi fos pörgés volt, hogy nem igaz. hó vége, év vége, év eleje, hó eleje... pfff... meg még egyéb nyalánkságok, csak hogy ne unatkozzunk. szóval parádés. fél6-kor indultam bentről haza... :S 

utána nem is volt erőm semmihez, csak hazamenni és összeesni. a Shitty meccsét végig se néztem, 2:0-nál úgy döntöttem, hogy leszarom. azt meg elfelejtettem, hogy a Real is játszik, az még érdekelt is volna, de az alvás is rám fért.

ma este elvileg jön 76-os... na, erre majd kíváncsi leszek. :) remélem, hogy időben szól, ha nem jön, vagy hogy egyáltalán mikor jön. írta, hogy majd ma felhív, de hát még semmi, és már délután 2 óra van... no, mondjuk ez igazán jellemző rá, nincs ebben semmi meglepő.
most valahogy vágyom a társaságára, meg Rá, úgy egyáltalán. este MU meccs, szóltam neki, hogy készüljön fel rá, mert nekem azt néznem kell, de legfeljebb együtt nézzük. :) legalább néz valami normális focit, nemcsak mindig Serie A meccseket. :P (AS Roma drukker ugyanis)

reggel összefutottam a Tesómmal a villamos megállóban, alig akartam elhinni, hogy ő az. :) mondjuk számíthattam volna rá, mert olyankor jár dolgozni, amikor én általában még nem szoktam, de idén igyekszem időben beérni reggel. bár ha ma este szétütjük magunkat esetleg 76-ossal, akkor holnap vagy betalálok vagy nem, ez még kérdéses. :) 
de hát holnap már csütörtök van, úgyhogy a lőtéri tarka kutyát se érdekli, hogy mennyire vagyok másnapos. ki fogom bírni aranyosan. :)

nincs egyéb történés, csak erről a netbook dologról akartam beszámolni tulajdonképpen, mert nagyon-nagyon boldog vagyok!!! :) reszkessetek, most már majd lépten-nyomon posztolni fogok. senki nem ússza meg. :)