péntek, január 27, 2012

egész nap offline

leszek, gondoltam gyorsan beszámolok, hogy Szervező egyelőre még mindig Álompasi. :)
volt tegnap randi, persze du. 4-kor hívott fel, hogy akkor wtf. de sebaj, még jó, hogy úgy készültem. :) fél6-kor találkoztunk a Blahán, beültünk a Jelenbe, megittunk 1-1 tejeskávét, másfél órát beszélgettünk, mindenféléről. soha nem volt üresjárat, nagyon szimpatikus volt, és zsönyörű... :)
kicsit fura nekem ez a 190 cm magasság, de már átgondoltam, hogy legalább hordhatok magas sarkút. :) de szépen magas, tehát nem pacal, meg durván nagydarab, meg nem is az a ropivékony magas, hanem olyan pont jó. :)
szóval beszélgettünk, és már akkor úgy éreztem, hogy magamra rántom az asztalon keresztül, annyira cuki. :) szép a szája, a fogai, a szeme, a kezei. jó a stílusa, szépen beszél, nem motyog, szemüveges, de az is jól áll neki. meg hát egyáltalán, végre egy igazi férfi. 38 éves, mondjuk nem néz ki annyinak, de nagyon beindultam rá. legszívesebben azonnal csókolóztam volna vele. :)

no, mindegy is, a lényeg, hogy abban maradtunk, hogy majd hív. :) és a lényeg, hogy legalább megvolt az első találkozó, és nekem totál bejövős. :)

már majdnem egy kg-t fogytam, hétfő óta, jelentem örömmel. :) tegnap este már a turmixomat se kértem, csak vizet ittam, mondjuk abból megvolt a 2 liter. :) még mindig semmi bűnözés nem volt, nem is kívánok semmi szemetet, se csokit, se chipset, semmi szart. még tésztát sem. nem is vagyok éhes!! :) 

ma meg interjúztatunk ezerrel, úgyhogy egész nap ezzel fogok baszakodni, nem úsztam meg, de legalább gyorsabban telik az idő.

este meg futás anyuékhoz. :)