csütörtök, január 05, 2012

több mint egy

óra késéssel, de megérkezett tegnap este 76-os. éreztem, hogy szinte azonnal le akar támadni. mármint szexuálisan. :) de nem hagytam magam. :) egyrészt mert tulajdonképpen tényleg kb. 2 éve találkoztunk, még szoknom kellett a fizimiskáját, meg egyáltalán a jelenlétét.
iszogattunk, eszegettünk, beszélgettünk, megölelgettük egymást, de nagyon, többször is.
megnéztük a MU meccset... de minek... pfff... aztán inkább átkapcsoltam a Barcelona meccsére, hogy legalább jó focit is lássunk. :S
olyan éjfél körül már összebújtunk a kanapén, vagyis magához húzott, ölelt, simogatott, meg egy csomó ideig csak bámult. közben kimentem wc-re, belenéztem a tükörbe és konstatáltam, hogy kurva jól nézek ki. :) 
pedig kb. játszósba voltam felöltözve, de mondjuk mire ezt is kitaláltam, hogy mi legyen... először valami dögöset akartam, de rájöttem, hogy azzal azt üzenném, hogy "azonnal vigyél ágyba". és ezt meg nem akartam. később közölte, hogy először öltönyben akart jönni, de aztán ő is a játszós, farmer+póló kombóra szavazott. uhhh... elképzeltem öltönyben és azonnal nedves lett a bugyim. mondtam neki, hogy jobb, hogy nem abban jött, mert különben már az előszobában széttéptem volna. :)
szóval összebújtunk, aztán persze csókolóztunk. rengeteget. folyamatosan állt a farka. de nagyon durván. már alig bírt magával. mondjuk én is nehezen fogtam magam vissza, és bár semmi akadálya nem lett volna annak, hogy ágyba kerüljünk, mégis úgy tartottam helyesnek, hogy nem adom oda magam elsőre, a találkozás örömére. azért engem ki kell érdemelni... ;) persze a csókolózásból már sejtheti, hogy nem vagyok a dolgok ellen, csak tegnap este nem akartam igazán, hogy máris megtörténjen. 

beszélgettünk egy csomó mindenről (egy sor dologról meg persze nem, mert mindenre nem volt elég az együtt töltött 4 óra), pl. hogy végleg szakított a menyasszonyával, 16 év után. illetve a csaj vele, de nagyon gusztustalan módon. úgy sajnáltam szegényt. soha nem hittem, hogy ennek a kapcsolatnak vége lehet egyszer, hát most megtörtént. nem mondom, hogy most akkor majd én leszek a befutó, de legalább ezzel a nővel nem kell versenyeznem folyamatosan. bár a szívében persze még mindig ott van, és bár 1 éve történt a szakítás, még mindig fáj neki, és ezért sajnálom leginkább. és ezért nem is tudom, hogy lenne-e egyáltalán esélyem nála. ja, hogy akarnám-e ezt az esélyt, azt meg pláne nem tudom. még. ahhoz nagyon sokat kellene letennie az asztalra, hogy. 
amúgy meg egy édescukorborsó, még mindig. és még mindig ugyanazt mondjuk, ugyanakkor, ugyanúgy, meg befejezzük egymás mondatát... valami hihetetlen kapcsolat van közöttünk, amit Rajta kívül csak Zé mellett éreztem eddig. Zével ugyebár alapvetően a szexualitásban nem passzoltunk, 76-ossal viszont abban is. és ez jó jel. ;) és bár 76-os nem a stramm 40-es, de stramm, és még 4 év, és 40-es lesz... ööö... szóval mindegy. nem kombinálok. :) élvezem minden percét annak, amikor együtt vagyunk, és nem agyalok.
jó volt vele, nem tagadom. jó volt egyáltalán már férfitársaságban lenni, amire az utóbbi időben nem igazán volt példa. mármint olyan Férfi társaságában nem voltam, aki rám volt gerjedve, akinek tetszettem, és akivel ennyire egy hullámhosszon vagyunk. úristen, a csók, mint olyan, mennyire hiányzott már... fél éve nem csókolóztam, akkor ugyebár a Kossal. előtte meg megint fél évig nem. mondhatjuk, hogy 1 évig nem volt semmi ilyesmi. azért az durva. és rettenetesen tud hiányozni. 76-os meg úgy csókol, hogy még most, a gondolatára is összeizgulom magam... nem is ragozom. :) hiszen ő is sárkány-oroszlán, csak 10 rövidke nappal fiatalabb nálam, valahol néha tényleg azt érzem, hogy mi ikertesók vagyunk, vagy valami nagyon komoly kapcsolat van közöttünk. előző élet, vagy én nem tudom, hogy mi, de valami van. már az is, hogy 5 év után még mindig nem tudunk elszakadni egymástól. meg hát még sorolhatnám. 
olyan dolgokra emlékszik, kettőnkkel kapcsolatban, amire még én sem biztosan, ha nem idézi fel. és ez annyira jól esik. persze, lehet, hogy más nőjénél is megjegyez minden apróságot (pl. hogy együtt láttunk hullócsillagot az M3-as mellett, a kocsiban szexelés után összebújva, 5 éve ősszel), nem tudom, de nekem nagyon jó érzés, hogy felemleget ilyen nagyon kellemes dolgokat. nyilván azért, mert neki is örök élmény, és persze nekem is. romantikus is egyben, hogy ennyire észben tartja a dolgokat, meg kedves is tőle. meg őszinte. a hullócsillagos sztorinál annyira ölelt, annyira szorított, annyira szeretett. fú, de régen volt ilyenben részem. az exek közül nem is tudom, hogy volt-e valaki más ilyen hatással rám, hogy volt-e valaki más, aki ennyire szeretett engem. jó, a Bőgős mondta, hogy szeret, de aztán meg elmúlt. és semmi sztorit nem emlegetett fel soha, azóta sem, bármikor találkoztunk, vagy beszéltünk esetleg. 
76-osnak meg még mindig és folyamatosan fontos vagyok, barátilag is, meg Nőként is. még éjjel írt levelet, miután hazaért, hogy "A szemeid, a tekinteted most is magam előtt látom…" hát így. sokat bámultuk egymást, de főleg ő engem. teljesen úgy éreztem, hogy nem tud velem betelni. és ez is mennyire hiányzott már... 

említette, hogy majd menjünk Egerszalókra megint, ha hidegebb lesz, éjszakai fürdőzésre. én azt hittem, hogy ott már csak az új nagy strand van, és a régi, jó kis medencéket elbontották. de nem. felvilágosított, hogy van valami picit hidegebb, félreeső medence azon a kettőn kívül, amit én is ismertem amúgy, ahova nem nagyon mennek az emberek, éssssssss... na, nem folytatom. :) mondtam neki, hogy én már bikiniben hasítok, arra készüljön. ;) hallani kellett volna azt az édes hümmögést/nyammogást, vagy nem is tudom milyen hangot, amit kiadott magából, de tudom, hogy a vágyakozás hangja. ennyire már ismerem. :)
fú, azért bízom benne, hogy nem dob át a palánkon, és hogy majd sűrűn fogunk találkozni, és minden jó lesz. most persze elég elfoglalt, meg éppen költözik a héten, de kértem, hogy ne tűnjön el, mert szeretném sűrűn látni.

érdekes ám, mert picit változott, mármint külsőre, de alapvetően meg igazából semmit. a szemein látszanak a megpróbáltatások, amin keresztül ment az utóbbi években, főleg lelkileg nyilván, de semmi több. látszik, hogy öregedett, de igazából meg nem. ugyanasz a csibész tekintet, ugyanaz az imádnivaló ábrázat, csak több a szarkaláb. komolyan, ha tényleg öltönyben jön, egy ilyen fejjel, én azonnal szétszedtem volna. :) jól áll neki a kora, ennyit tudok mondani. kérem kapcsolja ki. :)

juhuuuuuuuuuu, ma kész lesz a netbookom, bibibibibbibiiiiiiiiiiiiiiii!!! :) olyan boldog vagyok!!! ma ki is fizettem, szóval már visszavonhatatlanul az enyém. :) viszem ma haza, este már arról nyomom! :) sálálálááááááááá :)))