hétfő, március 26, 2012

még mindig titkolnom

kell, hogy mi az újdonság a lakásomban, ami minden pillanatban boldoggá tesz, ugyanis Banya nem tudott feljönni hétvégén. az állapota miatt aggodalmaskodtam csak, de nem tudtam haragudni, mert igazából örültem annak, hogy azt a pár szabad órát egyedül tölthetem, és úgy, ahogy nekem jólesik. 
vagyis nem is csináltam semmit, csak tévéztem, döglöttem, meg ettem. :)

a pénteki Ginás este (jaj, úgy Ginás, hogy Gina Barinő volt nálam, nem szedtem be semmi szart, no para!!! :D) jól sikerült, a muffin isteni lett, bár a sütést majdnem elcsesztem, de aztán mégsem. a maradékból evett OJ, meg az IT-s fiúk, és egybehangzóan az volt a véleményük, hogy fenomenális lett. :) a maradékot, amit Banyának tettem el, azt tegnap este ettem meg, kakaóval, és hát bizony még akkor is jó volt. :) mármint a muffin. :) újítottam a recepten, illetve leginkább az ízesítésen. és már most pörög az agyam, hogy legközelebb majd mit fogok a muffinba rakni, hogy ismét különlegesen finom legyen. :)
Ginával egyébként még berúgni se bírtunk. :) tisztára mint a nyuggerek. :) ittunk egy-egy feles páleszt, meg felbontottuk a szilveszterről maradt pezsgőmet, de maradt az üvegben végül. najó, azért lazultunk, de valahogy az alkohol nekem nem megy. :S

pénteken lesz a céges ismerkedési "buli" a sok új ember miatt. sajnos nem lesz annyira kötetlen, mint ahogy én reméltem, vagyis mellbimbóvillantós szitu nemigen fog adódni, de azért a dekoltázsom olyan mély lesz, amilyen csak lehet. ;)
annyira hülye voltam múlt hét pénteken, mert valami dobozt cipeltem, és a Lovagom akart segíteni, de én meg nem hagytam. végül kinyitotta az ajtót előttem (az is segítség volt), de utána jöttem rá, hogy ha ennyire nem kérek tőle segítséget, mint Férfitól, ha nem adom elő a gyenge nőt, akkor megintcsak nulla esélyem lesz arra, hogy megkörnyékez. és persze megint mivel indítottam: pénteken ajándékba adtam neki egy régi budapesti térképet, amit ő, mint történész, bizonyára értékel, nálam meg csak kallódott a papírok között. (persze, az volt tervben, hogy majd én kiteszem otthon, de úgyse fogom) na, hát így. 

ma van az ISO belsőaudit, hiába jöttem én dekoltázsban, megint a tavalyi nő fog auditálni, úgyhogy ezt elbuktam. de majd április közepén csak jönnek pasik, akik a nagy auditot tartják, mert már nagyon rájuk vagyok izgulva. megálmodtam az éjjel, hogy majd a nagy Ő, az valahogy így munka során fog rámtalálni, úgyhogy kíváncsi vagyok. persze lehet, hogy már bebeszélem magamnak. mindenesetre hiszek benne, hogy meglesz a nagy Ő, hogy a közelemben van, és hogy nemsokára találkozunk. fél vasárnapot ezért imádkoztam. hiányzik már egy pasi, nah. :) meg egyre nehezebben bírok fennmaradni 11-ig, hogy elkezdődjön a pornócsatornán az adás. :)

ráadásul rájöttem, hogy mostanában a softporno sokkal jobban megy nálam, mint a mindent megmutató vadulás. pedig mennyire rinyáltam, hogy az nekem nem kell. pedig de. sokkal inkább az kell, mint más. nyilván, mert a saját szexuális életem sem vadulós, perverz dolgokkal képzelem el. no persze, nem mondom, hogy néha nem jó az ilyesmi, csak inkább egy olyan embertől szeretném magam megkímélni, aki állandóan ilyen, és erre gerjed. 

bakker, minden sportújság elején Hétfői RvP vagyis Robin van Persie van. :) a FFT és a Képes Sport címlapja is ő. :) vicces, mikor meglátom, mindig Hétfői jut eszembe. :) vajon mi van vele? kicsit elhanyagol (najó, nem kicsit), pedig egy jó beszélgetés már nagyon jól esne... 

ma este Fulham-MU meccs. mivel a nagy ropiember betalált a Shittynek, ezért ha ma nyerünk, akkor megint egy fontos lépéssel közelebb leszünk a 20. bajnoki címhez. picsába, hogy az ÉH2 is akkor van, amikor a meccs. :S no, sebaj, elég nekem reklámokkor átkapcsolni a meccsre. :) hiszek a srácokban, hogy simán hozzák a kötelezőt. :)

szombaton egy régi adósságomnak teszek eleget, vagyis visszahívom egy jó kis vacsorára a meleg cimboráimat. :) tavaly július elején volt az "odavágó", és már azóta adós voltam, de hát a lakás nem volt olyan állapotban, hogy oda bárki is betehette volna a lábát. most viszont minden adott ahhoz, hogy jó kis esténk legyen. a menü joghurtos körteleves, házi disznótoros és tiramisu lesz (és/vagy muffin, majd még meglátom), és persze iszunk, ameddig bírjuk. :) már várom! :)

jelentem, pénteken megműtötték apukám szemét, levették a szürkehályogot róla. sajnos, csak az egyik volt műthető, a másik, ami már gyerekkora óta beteg, az nem. de már most jobban lát, mint ezelőtt, szóval nagy az öröm. :)
szerencsére nekem szürkehályogom legalább nem lesz, mert annyi zöldet fogyasztok, hogy amellett képtelenség, hogy bármi ilyesmi kialakuljon. ;) :P