kedd, március 06, 2012

ma sem volt

erőm felkelni időben, hogy hajat mossak. ezért a mai frizum ilyen volt: "megintnemvoltamképesfelkelniéshajatmosni". hát így. persze ettől még jó volt a hajam, mert "kőleszbisre" csináltam. csak a sminkem nem volt olyan, annyira nem akartam bevadulni. :)
a sminkem is mostanában dicséretre méltó. :) annyi a titok, hogy vizes applikátorral dolgozom, előbb pici szürke/ezüstös cucc, aztán rá egy lehelletnyi olyan szín, ami éppen az adott napon dominál a ruházatomban. (ma kék volt, tegnap zöld) de csak egy lehelletnyi. pici pirosító, szájfény, és szempilla spirál. mindig jól érzem magam így. :)
a fekete körömlakk viszont nem jött be. a buli után még szenvedtem vele egy darabig, de inkább lemostam. magamon nem tetszett valahogy. maradok a pirosnál. :)
holnap jön a Lovagom (SAti nevezte el így) 2. körre, ki kell tennem magamért. :) kb. 10 percet fogok vele találkozni, de abban a 10 percben mély benyomást akarok rá tenni. úgyhogy reggel muszáj lesz felkelnem időben, hogy hajat mossak végre. :) ja, és még körmöt is kéne lakkozni. jujj... ahhoz most nincs sok kedvem, de majd meglátom. :)

mondtam már, hogy szerelemes vagyok Gordon Ramseybe? :) az utóbbi hetekben/hónapokban végignéztem 2 kört a Pokol konyhájából, és úgy drukkoltam, meg izgultam, mint állat. meg persze jól is szórakoztam. többet érnek ezek a műsorok, mint bármi más. :) most az Amerikai mesterszakács 2. évada megy, most válogatják a versenyzőket, és már most nagyon jóóóóóóó! ajánlom mindenki figyelmébe. :) Gordon meg egy akkora csődör, hogy végig nedves a bugyim, ha a tévében nézem. káromkodik, mint egy kocsis, megmondja őszintén a véleményét, és emellett még tehetséges is. IMÁDOM!!! :)

mondjuk mostanában már szinte minden(ki)től nedves a bugyim. ma hazafelé azon gondolkodtam, hogy már egy csaj is jó lenne, csak csőrözhessek végre valakivel. :) najó, azért egy faszinak csak jobban örülnék. ;) 

szombaton túrós csuszát főztem... bár ne tettem volna... nem sikerült túl jól, pedig azt aztán nehéz elbaszni! :) vasárnap sütöttem egy adag csokis muffint. na, az jó lett. :) egyre professzionálisabb vagyok a konyhában, és ez tetszik. igaz, egy húslevesnek még mindig nem mernék nekiállni, de egyszer ez is eljön. :)

a munkám még mindig szeretem, de rettegek attól, hogy elfogynak mellőlem azok az emberek akikkel szeretek és tudok együtt dolgozni, ráadásul még emberileg is imádnivalók. 
de az érdekes az, hogy élvezem a pörgést, az intézkedést, jövést-menést, meeting, tárgyalás, mittomén. tetszik nah. :) Fontos Fontosovics Fontosov. így. :)

rájöttem, hogy tetszenek a kopasz pasik. már úgy kopasz, hogy annyira le van nyírva a haja, de még az se érdekel, ha kopaszodik. természetesen a vonzó kopasz pasik körébe nem tartozik bele OJ, egyrészt mert házinyúlra nem lövünk, másrészt kétgyermekes apuka, harmadszor pedig túl sokat vagyok vele együtt ahhoz, hogy netán megkívánjam. na, ő pont nem bejövős. sose volt. de a többi... hmmm... ma is néztem a buszon a faszikat. :) 

egy szűkebb naciban indultam el reggel, és nem bántam meg. jól is állt, meg jól is éreztem magam benne. az az igazság, hogy mostanában kibaszott jól nézek ki. és ennyi. nincs több kérdés. :)

meg kéne írnom az idei nőnapi posztot a MU-s blogra, és ugyebár csütörtök a határidő, de most nincs kedvem hozzáfogni, nem vagyok olyan hangulatban. lehet, hogy később leszek, de egyelőre nem. hát, akkor megint utolsó éjjel fog megíródni, mint tavaly. áhhh... ez a halogatás... ebbe fogok egyszer tönkremenni. sőt, már szoptam is meg emiatt, és nem kevés pénzem is bánta, sőt, még mindig azt nyögöm, mert halogattam bizonyos dolgot, de erről még mindig nem tudtam leszokni. kezdem egyre inkább rendbeszedni az életem, de még mindig egy csomó mindent halogatok. még azt is, amiről tudom, hogy örömet fog okozni, ha nem halogatom tovább, hanem megcsinálom, mégis szarok bele. :S 

néztem az Éden Hotel 2-t tegnap. szerintem jó! Horváth Éva még mindig egy béna picsa, ennyi erővel egy robot is vezethetné a műsort, vagy akár én, de a fazonok jók, a karakterek jók, az Éden Extrában a V6-on meg lehet nézni csöcsöket/farkakat 20 percben utána. :) ja, és ha néztétek azért, ha nem, akkor meg azért olvassátok a hogyvolt blogot, mert én konkrétan sikítottam a röhögéstől. :)

jah, ma "hatalmas élményben" volt részem. bejött egy lány interjúra. azzal kezdte, hogy mi már találkoztunk. mégpedig valahol együtt borítékoltunk diákmunkán. úgy 6-7 éve. hát, mondtam, hogy én ilyen melót soha nem csináltam, de én már 6-7 éve is idősebb voltam annál, hogy diákmunkát csináljak. aztán gondolkodik a csaj és kiböki: "tudom, az átalakítós műsor!!!"
óbaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz. igen, szerepeltem benne, de életem legrosszabb hete volt. :S mindenesetre, pont egy éve volt a forgatás, azóta ő az első idegen lény, aki felismert a műsorból. ez mondjuk valamilyen szinten tényleg élmény, de ha belegondolok a végeredménybe, amit belőlem anno kihoztak, hát leginkább még mindig sírnék. :S

na, megyek, összedobom a kedvenc specialitásom, a csípős sajtkrémes tészta egytálételt, amin talán életem végéig elélnék. tudom, ellentmond Ramseynek, meg az alapvető szocializációmnak is, vagyis hogy nincs jobb a házi kosztnál, pláne anyukám főztjénél. de ez a zacskós kaja, főleg ahogy én feljavítom, egyszerűen verhetetlen. amúgy is tésztás vagyok, de ez mindent visz. :)
uhh, megindult a nyáltermelésem. le is koptam. :)