péntek, március 09, 2012

megint hajnali egyig

írtam a nőnapi posztomat a MU-s blogra. ahogy kellett, úgy hagytam az utolsó pillanatra, ráadásul semmi ihletem nem volt. olyan is lett a cikk, illetve minderről szó is van benne.

ezt az írást egyébként Banyának ajánlom, mert mégiscsak ő volt a tettestársam, a szerzőtársam, félig-meddig. :) 4 napja nem kommunikálunk, mert valahogy nem értette meg, hogy én mit szeretnék, és őszintén szólva a héten nem is volt már kedvem elmagyarázni, de majd a jövő héten újult erővel belecsapok. hátha megbékél. :) (most erre ő persze azt mondaná, hogy én haragszom, na mindegy. inkább csak csalódott voltam, hogy nem ért. de ettől persze nem dől össze a világ.)

az volt a szerencsém szerda este, azért mertem fentmaradni sokáig, mert csütörtök reggel házon kívül kezdtem. székeket vettünk a CC-be, és nekem kellett véleményezni, hogy jó lesz-e. szerencsére az üzlet, ahonnan vettük, tőlem 2 saroknyira van, és 9-kor volt ott a találkozó. ez azt jelentette, hogy elég volt 8-kor felkelnem. cserébe kocsival jöttem be dolgozni, mert behoztak. :)

tegnap este összefutottam 1 percre egy volt opimmal. talán írtam is róla régebben... kb. 10 évvel fiatalabb nálam, most csinálta meg a második diplomáját (politológia), és jönne vissza hozzánk dolgozni (elege lett a csóró diákéletből). beszélgettünk vagy 20 percet, és nagyon kellemes volt. én régen is nagyon bírtam ezt a srácot. (ja, mert még zenél és énekel is... szóval kb. álompasi, csak fiatal kiadásban) aztán érdekes módon úgy váltunk el, hogy megkérdezte, nincs-e kedvem meginni vele valamit legközelebb... :DDD ilyen se volt még velem... persze, ez nem randi lenne (gondolom én), csak egyszerűen jó érzés volt, hogy élvezte, értékelte a beszélgetésünket, és hogy szívesen látna még. de valahogy tényleg olyan érzésem volt, hogy nem barátilag akar velem inni... vigyorogva mentem haza. :) és az volt az egészben a legdurvább, hogy mikor a találkozóra mentem, akkor pont ilyesmi járt a fejemben, hogy picit befűzöm. alapvetően nem akarok tőle semmit, a haverkodáson kívül (és azt is leginkább azért, mert lehet vele értelmes dolgokról beszélgetni, kb. mint Hétfőivel), de hogy mennyire jól esne, ha valahogy így végződne a találkozás. mármint úgy, hogy akar még velem találkozni, és ezt ki is mondja. persze totál a végére hagyta, szerintem gyűjtötte a bátorságot végig, meg amikor találkoztunk, nem pusziszkodtunk (3 éve nem láttuk egymást, és különben sem voltunk ilyen viszonyban előtte sem), de búcsúzáskor már ő forszírozta a puszival búcsúzást. tudom, nem jelent semmit ez az egész, vagy nem túl sokat, de érdekes, hogy a találkozóra menet azt mondogattam magamban: "hiszek benne, hogy csak olyan feladatot kapok, amit meg is tudok oldani" és tényleg. itt most az volt a feladat, hogy VT-t (nevezzük így) levegyem picit a lábáról. és sikerült. :) és ez azért jó, mert kezdek rutint szerezni újra a Férfiakkal való személyes érintkezésben, netán flörtölésben, és apró lépésekkel haladok előre, de azért nemsokára csak meglesz a stramm 40-esem. :)

jut eszembe, tegnap volt a Lovagom 3. körön, de nem is találkoztam vele, mert mire beértem a székvásárlásból, akkor ő már a tárgyalóban ült OJ-val, aztán meg úgy elhúzta a csíkot, be se jött a CC-be. de hétfőn jön belépni, és itt fog dolgozni... kíváncsi leszek. :) most aztán sminkelhetek minden nap, meg vasalhatom a hajamat reggelente. de nem is baj, legalább nem hanyagolom el magam, és odafigyelek a külsőmre. nem árt az senkinek. :)

no, a mosoly aztán gyorsan lefagyott az arcomról tegnap este. rohantam haza a MU meccsre, de minek? komolyan nem értem, hogy most akkor nem akarunk EL-t nyerni? a bajnokság a fontos? vagy most akkor mi a repedt here van? de tényleg. otthon így kikapni egy spanyol kiscsapattól (má' bocsánat)!? vérlázító!! :( el is vagyok kenődve rendesen. :( persze, örülnék én is a 20. bajnoki címnek, pláne úgy, hogy a Shittyt ütnénk ki belőle, hiszen csak ők állnak még versenyben, na de ekkora égést, mint tegnap este... pfff... :S

ma munka után megyünk anyuékhoz. jó lesz már egy kis csönd, meg nyugi. remélem, jól sikerül a hétvége, és az időjárás is kegyes lesz hozzánk. :) vasárnap estig otthon leszünk, az biztos. :)