csütörtök, március 29, 2012

idő hiányában volt

csak annyi a poszt tegnap, mint amennyi. de igazából a lényeg benne volt. :) azóta Éden Máté még nagyobb szerelem lett, állandóan TG jut eszembe róla (ő lehet, hogy ezt kikérné magának, de még nem tette :D), meg úgy egyáltalán nagyon tetszik a srác, meg a stílusa, meg minden. ma párválasztó lesz, remélem, Máté bentmarad. :) viszont Éden Tomi elsőre szimpi volt, meg hát szép is, de aztán tegnap kiderült, hogy egy irányításmániás majom, ráadásul a hangja sem túl férfias. nem is tudom, valahol szimpatikus, valahol meg nem. 
Alexa, aki állandóan a haját fogdossa, na az nagyon idegesítő. viszont Anikó a szexhiányával aranyos volt, meg persze a részegségével is, bár abban Tominak igaza volt, hogy mindig mindent nagyon erőszakosan bizonygat (mármint Anikó), mintha muszáj lenne. mintha máshogy nem hinné el senki, hogy neki igaza van. Éden Omar... pfff... annak milyen feje van? kíváncsi leszek, hogy melyik csajnak jön majd be. mondjuk vicces ez a megoldás, hogy előbb bejárogat, mintha a személyzet tagja lenne, az is érdekes lesz, mikor majd felfedi magát. :)
na, ez az együtteses feladat... pfff... hát nem is tudom. ZenészTamás egyből lecsapott a feladatra, mert ő zenész, Edina meg próbált énekelni, de minek, viszont a legszebb az Extrában Krisztián bénázása, mert hogy egy párszor elrontotta a rappelését, mire összevágható állapotba került. Rico meg majdnem elbőgte magát, mikor mondta, hogy mennyire közel kerültek egymáshoz a feladat során... pfff... :)

ezen kívül azzal töltöm az időt, hogy a Lovagomat nézegetem egész nap, amikor csak lehet. néha idejön hozzám, valamilyen ügyes-bajos dolgával, és akkor is csak szépen pislogok. persze én ülök, ő meg áll, így a dekoltázsomba is mélyen beleláthat. :) és van egy jó stílusa, mármint ahogy beszél, bírom nagyon. most persze nem jut eszembe a szavajárása, ami annyira tetszik, de ha igen, majd megírom. :)
holnap lesz az ismerkedős buli. elvileg 6-ig. gyakorlatilag, ha lesz elég pezsgő, akkor tovább. :) ultracsininek kell lennem holnap. :) ja, és süssön a nap és legyen jó időőőőőő! :)

ma hazafelé bevásárolok a szombat esti vendégségre, meg kicsit takarítok is, egy minimálisat. holnap ki tudja hogyan, és mikor kerülök elő, bár akkorra terveztem a tiramisu összeállítását, hogy legyen ideje a hűtőben pihenni. azt azért fejenállva is megcsinálom. :)
szombaton Banyával kirándulunk, én már tudom, hogy hova, ő még nem, de majd megtudja. :) remélem, nem lesz ilyen buzi szél a hétvégén, mert akkor tönkrevágja az egészet. :(
estefelé meg érkezik Ami és Gacsi, akikkel isteni jót fogunk disznólkodni! :)

tegnap betalált egy régi pasi, Balu, még 2007-es sztori. hogy spontán menjek fel hozzá szexelni. még majdnem lett is hozzá kedvem, de aztán mégse mentem bele a dologba, mert fáradt voltam és a jobb szemem is fájt. azóta persze eltűnt megint. ja, amúgy ő volt az, aki azt mondta anno egy átszexelt éjszaka után, hogy "ha lefogynál, még a barátnőm is lehetnél" pff... na, erről ennyit. ha ő előkerül, mindig erre emlékeztetem magam. amúgy meg szívesen megkérdezném tőle, hogy az elmúlt 5 évben hány fix/tartós kapcsolata volt modellalkatú, pálcika lányokkal. és hogy ezek akkor most hol vannak? no, nem mintha ez a pasi lenne életem álma, de tudom, hogy szerettem vele lenni, meg a szex sem volt rossz vele (legalább képes volt élvezésig nyalni), de úgy horkol, mint egy traktor, és kicsit valamiért felsőbbrendűnek érzi/állítja be magát, pedig ő is csak egy vidéki srác, aki a fővárosban él. persze, van egy jó lakása, egy kibaszott jó helyen, ami családi örökség, de nekem meg 3 van. ennyi. :) de amúgy bírom, viszont bármennyire is szexhiányom van, meg pasi hiányom, attól még nem rohanok hozzá azonnal, ha ő egyet füttyent.

kedden csináltam uborkás sajtkrémet. nem lett rossz. pirítósra kentem és egészen ehető lett. kicsit sok uborkát tettem bele, de majd legközelebb okosabb leszek. ja, kútfőből csináltam, nem receptből. :)