szerda, március 21, 2012

még nem is

említettem, hogy totál Éden Hotel2 függő lettem. de még az Extrát is meg szoktam nézni! :) nem is értem, mi történt velem. :) ez a sorozat most valahogy egészen más, bár itt is néha fogom a fejem, hogy mennyire gázosak a mai fiatalok.
a legszimpatikusabb az ÉdenMáté-ÉdenEdina páros. Máté engem egyértelműen TG-re emlékeztet, olyan típusú fickó. :) és össze is illenek Edinával.
aki nagyon gáz, az szerintem Krisztián. az egy beteg ember, ez nem kétséges.
ÉdenPeti viszont benyögte az év beszólását Noéminek, aki felvidéki magyar, és egyébként rohadtul irritáló, hogy nem képes rendesen beszélni magyarul. meg valahogy nekem a személyisége sem jön be. ennél már csak az borzasztóbb, hogy a magyarországi magyar társai sem tudnak normálisan beszélni, vagy felolvasni egy-egy levelet. teljesen kiábrándító.
nade Peti megmondta a frankót, 19 évesen, hogy ő leszarja, hogy Noémi 3 évvel idősebb nála, és hogy ezért tisztelni kéne, hiszen ő, mármint ÉdenPeti még szlovákiánál is idősebb. és ebben kurvára igaza volt. :DDD és amennyire ez a Noémi irritáló, én is beszóltam volna egy ilyet. csak hát nem egy ilyen műsorban. mondjuk azt sem értem, hogy miért nem vágták ki azt a részt egyszerűen, bár persze meg lett a büntetés, mert Petit elzavarták haza a francba. :) pedig ezt a dumát néhány Jobbikos szerintem magára varratná. :)
Műanyag Niki nagyon gáz, ahogy beszél, ahogy kinéz... jujj!!! néha vannak jó meglátásai, de alapvetően borzalom.
Kíra meg ronda, de önbizalma az hatalmas. látszik, hogy nem hülye lány, de nagyon szarul adja elő magát, és olyan szókapcsolatokat hoz össze, olyan szólásmondásokat rak össze, hogy csak nézek. pl: "se színe, se bűze" WTF?
ki is van még? ja, a Zenész Tamás. pff... ahogy Gábort kiejtette, az meglepő volt. de tény, hogy a Fater volt a legerősebb. Anikó, a párja, na, a hiperaktív, fontoskodó. a PPKE-JÁK diák. ezt azért nagyon ne hangoztassa, mert nem öregbíti az egyetem fényét vele. :(
az új Alexa nagyon bent akar maradni, de szerintem szarul csinálja, és idegestő a stílusa.
Pít, vagy ahogy a hogyvolton hívják: ÚjPéter, szóval neki is érdekes elképzelései vannak a világról. külsőre nem rossz, de ha megszólal, egyáltalán nem férfias jelenség.
viszont tegnap bejött Levente, aki elemző egy multinál, na őt simán blokkolnám! végre valami szín, valami stílus, valami agy... persze még később válik el a szar a víztől, hogy érdemes-e vele foglalkozni, de eddig ő tetszik a legjobban. :) most nézem, hogy Bak jegyű... pfff... akkor azért olyan nehézkes a kommunikációja így az elején. remélem, hogy összefekszik Kírával, és végig bent maradnak. :)

ezen kívül annyi van még, hogy rájöttem, nem bírok húst enni. úgyhogy nem is erőltetem inkább. a Mekis kaját szoktam megkívánni mostanában, de azt is azért nem ettem/eszem, mert hús van benne. bár az inkább műhús. mindegy. 

munkahely oké, a Lovagom dolgozik, és pislogok rá szépen, de egyelőre ennyi. :)

szombat munkanap, boaaaaaaaa. no, sebaj, előtte Ginával péntek este megint muffint sütünk, most egy új variációt, de olyan jó lesz, én már érzem, hogy be fogunk fosni tőle. :) már várom. :)