kedd, március 13, 2012

nem volt egyszerű

és olyan olcsó sem, mint amire számítottam, de a lényeg, aminek örülni lehet, hogy MEGVAN A JEGYEM OZORÁRA!!!!  :)

az már más kérdés, hogy úgy felhúztam magam, mire megvettem, hogy majdnem felrobbantam. ugyanis olyan majmok voltak az eladók, hogy az elsőre konkrétan úgy rácsaptam az ajtót, hogy majdnem betört az üveg. összesen 100 azaz száz darab kedvezményes árú jegy volt, ami persze napközben elfogyott, én a 107-et vettem meg. (azért ez is szép teljesítmény :D) így viszont buktam 20 eurót. de alapvetően ez sem érdekelt, meg most sem izgat, mert szerencsére idén megtehetem, hogy időben és akár ennyiért is, megvehessem a jegyemet, de a lemezboltban az eladók minősíthetetlenül viselkedtek. két kis pöcshuszár, rám se nézett, csak a monitort bámulta, meg az egérrel kattingatott, közben beszéltem hozzá, de le se szart. nem értem, hogy emberek mit képzelnek magukról. hogy bánhatnak így más emberekkel? én mosolyogtam, aranyos voltam, meg kedves, ezek meg csak duzzogtak. dolgozni kell, az a baj? bazmeg, az 5 euródért, amit jegyenként kapsz, dolgozzál már meg, és legyél kedves, a kurvaistenit neki! 

najó, nem is pörgök ezen, mert megint felhúzom magam. a lényeg, hogy megvan a jegy, és idén is elmegyek, de ha ez az új szervezés majd egyéb újításokat is bevezet a köcsög jegyárusokon kívül, ami nekem nem tetszik, akkor idén voltam utoljára Ozorán. fájni fog nagyon, de a szar nem kell. pláne sok pénzért. :(

ezen kívül még annyi van, hogy jelentkeztem egy állásra. az összes faszom kivan, de tényleg. meg mittudomén. muszáj váltani. 5 éve szopok itt. elég volt. nem egészséges ez már. el innen. hasonló pozícióra jelentkeztem egyébként, tehát nem váltok témát, inkább csak céget, remélhetőleg hamarosan. hiszek benne, hogy sikerül hamarabb, mint gondolnám, és egyszerűbben, mint gondolnám. :)