kedd, szeptember 14, 2010

rövid és mozgalmas

randi volt a tegnapi, Ügyésszel. 
5 után pár perccel találkoztunk a Blahán, beültünk valami Mokka Presszó nevű helyre, ami egy kocsma. de a galériára, ahol kurva meleg volt. ő ivott egy korsó sört, én egy tejeskávét. mindkettő szar volt. 10 perc után inkább sétálni akart. mert melege volt. a Kéthly Anna téren akartunk leülni, de az körbe van kerítve és be van zárva. nem tudom, hogy akkor minek az egész park. na, mindegy. tovább sétáltunk, egészen a Gödörig. bár inkább futólépésben ment az egész, szakadt rólunk a víz. 
kiderült, hogy azért rohan, mert negyed 7-kor már el is kell indulnia, mert otthon a szomszéd néninek megígérte, hogy megcsinálja az ajtaját. szóval ültünk 5 percet a padon. sokszor kussban. megkérdezte, hogy megfoghatja-e a kezem. én meg mondtam, hogy szerintem az korai.
nem volt gáz a srác, csak látszott, hogy zavarban van, meg mennie is kéne, de velem is akart találkozni. első randinak fos volt, de ha még jelentkezik, kaphat egy esélyt. egyetlen egyet. ha elvarázsol és lenyűgöző lesz, akkor majd meglátom. ha nem, akkor kuka. 
szóval elindultunk a Blahára gyalog (még jó, hogy mondjuk a Vár felé nem volt időnk tenni egy kört, mert akkor Barbi egyik "emlékezetes" randiját übereltem volna majdnem), majd elváltunk.
többször kérdezte, hogy szerintem találkozunk-e még, mert neki én bejöttem, kb. így fogalmazott: "mondtam, ohgy nem lesz semmi probléma" (mármint a külsőmmel). meg dícsérte a szép szemeimet. attól tartok, csak arra kellek neki, hogy a 6 éves kapcsolata után, ami nemrég fejeződött be, legyen kivel dugnia. de nekem meg ez nem kell. szóval udvaroltatom. ha képes rá, akkor majd egyszer megkaphat, ha meg nem képes udvarolni, illetve nem lesz türelme kivárni, hogy le akarjak vele feküdni, akkor úgyis lekoccol.
számot nem cseréltünk, e-mailben beszéltük le a randit (ehhez képest elmentem és nem basztam át), azt mondta, jelentkezik. eddig még nem tette. no, ettől se megyek tönkre. :)

otthon toltam egy kis lencsefőzeléket, aztán fél 10 körül már le is feküdtem aludni. éjjel felébredtem 2-kor (úgy éreztem, hogy már egy csomót aludtam eddig, azt hittem hajnali 6 van), aztán legalább 4-ig csak bámultam a plafont, mire elaludtam, már kelhettem fel. :( nem tudom mi van velem mostanában, de ezek a szar éjszakák kikészítenek. :( kell valami altató, vagy nem tudom mi lesz velem. az a durva, hogy este 9-kor már olyan fáradt, álmos vagyok, hogy a pornót eszembe sem jut megvárni, ehhez képest hajnali 2-kor, meg 4-kor már ébren, mintha szétaludtam volna magam. az éjjel azon gondolkodtam, hogy felkelek pornót nézni, de aztán mégsem tettem.
áhhh... pedig a macska is békén hagyott, még erre sem lehet panaszom. 

ma MU meccs. persze senki nem adja élőben. fuck. shit. a Barca nem izgat. a Lyon-Schalke meccset meg nézi egyáltalán valaki? pfff...