csütörtök, szeptember 09, 2010

az orvosommal most

beszéltem. gyűrűszűkítés ügyben. elsőre nem vette fel, de aztán azonnal visszahívott. nagyon kedves volt, emlékezett rám. és PONT HOLNAP ÜGYELETES!!! :D
tehát holnap, munka után bemegyek hozzá és megcsinálja. és annyira akarom szűkre, hogy csak a folyékony dolgok menjenek át rajta simán. semmi más.
szóval annyira örültem neki, hogy már holnap mehetek! ha azt mondja, hogy jövő hét valamikor, vagy nem tudom, akkor az most olyan szarul esett volna.

olyan geciszar, antiszoc, agresszív napom volt, hogy el nem tudom mondani. olyan szinten felcsesződtem percenként, hogy remegtem az idegtől. azt hittem sose lesz vége.

így az orvost már idegből hívtam. hogy na, akkor most azonnal segítsen, mert nem bírom tovább.
és segített… J

hát de tényleg, akkora hülye vagyok! ez az elmúlt 9-10 hónap egy ámokfutás volt az evés terén is. annyira bele voltam már pusztulva, hogy nem ehetek egy jót, hogy teljesen kitágíttattam a gyűrűt a múltkor, éppen karácsony előtt. és ezzel el is szabadult a pokol. meglett az eredménye.

de hát nem azért rakattam be ezt a szart magamba, rengeteg pénz, szenvedés árán, majd csináltattam hasplasztikát szintén rengeteg pénz és szenvedés árán, hogy veszni hagyjam ezt az egészet!
szóval be kell szűkíttetnem. és ennyi. és meg fogom csinálni. a karácsonyt is ki fogom bírni. meg az összes ünnepet.

jövő nyáron egy új Marion fog itt írni. most nagyon-nagyon elszánt vagyok.

 

és akkor mi megy a mai Showder Klub ismétlésben?? Aranyosi Péter a fogyókúráról beszél… őrület… J ráadásul az ALGÁRÓL!! beszarok!!! :D

„Autista Waldorf óvoda…” (Bödőcs Tibor) mire mondta ezt? (napi találóskérdésem)

bementem ma a postára, hazafelé. a TréCom küldött nekem vissza egy kis pénzt, amin már jóideje ültek. visszajárt nekem, mert képtelenek olyan alkalmazottakat foglalkoztatni, akik átlátják a dolgokat. szóval bementem a postára, találkoztam ott egy régi ismerőssel. ő még mindig ott dolgozik, én meg már 15 éve nem. régen kollégák voltunk egy darabig. évente egyszer-kétszer összefutunk, ha betévedek. meglátott és egyből azt mondta: "milyen feszült vagy!"

tök fura volt, mert azonnal levágta, hogy mi a szitu. azzal magyarázta, hogy ismer... érdekes.

 

most nézem az Argentin-Spanyol meccs ismétlését. voltak szép, és érdekes gólok, a végeredmény meg egyszerűen meglepő és mulatságos. :) közben az jutott eszembe, hogy Messi a saját csapata ellen játszik, hiszen a spanyol válogatott nagy részét a Barcelona játékosai adják. :) Reina hogy kapott gólt... befosok. :) 

húha, érdekes poszt ez, mindenféle betűtípussal. persze, mert már darabokból raktam össze. :)
ja, és már a Voda mobilnettel nyomom. egyelőre meg vagyok elégedve. :)