hétfő, szeptember 27, 2010

a hétvége csúcspontja

a tegnap este lett. volt randim. szexeltünk is. Normafánál a kocsiban. :) a srác teljesen rámizgult, csogott a nyála onnantól kezdve, hogy meglátott. teljesen zavarbajött, meg ilyenek. :) szóval a külsőmmel semmi problémája sincs, sőt. :)
nekem sincs az övével. kicsit a rally témára rá van szívódva. szinte már betegesen. ez nekem too much. de arra remek volt a tegnap este, hogy az önbizalmam felpumpálja az egekbe. :)
ráadásul rámjött egy olyan nadrág simán, amit tavaly fénykoromban hordtam. ettől meg pláne jól vagyok. :) és már csak 88,2 kg-ot nyomok. :)
azóta nem jelentkezett a fiú egyébként, bár amikor szombaton több, mint egy órát beszéltünk telefonon, akkor azt mondta, hogy én belül is szép vagyok. :) aztán tegnap kiderült, hogy kívül is. :) ezeket mind tudtam én is, eddig is, de hát kell a megerősítés. :)
szóval nem hinném, hogy hosszú távú kapcsolat alakulna ki közöttünk, maximum szexelni összejárhatunk néha, mert az jó vele. nem mentem el tegnap (végül ő sem), de csak egy hajszál hiányzott. végre egy pasi, aki megtalálta azt a pontot, amit kell, és oda gyakorolt hatást. :) tehát nem elveszett fiú, nem tehetségtelen. igazából a körülmények (autó mérete) szabtak csak határt a dolgoknak. ha az ágyban lettünk volna, tuti, hogy elszállok. :) ja, mondjuk szét szívtam az agyam, mikorra már találkoztunk, akkor meg ugyebár alapból nehéz a csúcsra jutni, vagyis ezért sem hibáztathatom őt. 
na, mindegy is. jó volt az este, bár a végén csinált egy kézifékes megfordulást, attól kicsit kiborultam. meg úgy kanyarodtunk az Erzsébet-hídra, hogy azt hittem fel fogunk borulni. szóval bírom én a száguldást, de az ilyen kunsztokhoz én már fosos és öreg vagyok. ezt úgy a végén már nem kellett volna. de leszarom. a lényeg, hogy élve szálltam ki a kocsiból. :)

a hétvége anyuéknál egyébként jól telt, hálistennek nemhogy nem híztam, de még fogytam is náluk, hiszen szinte alig bírtam enni. de jól van ez így. karcsúsodnom kell, még tovább. :)

ah, miért nem lehet ezt a rallys srácot, meg Zét összegyúrni? a külső mondjuk mindegy, hogy melyiküké, de belül az IQ, meg a szellemiség, az inkább Zé-é a jobb, meg a humora is, az ágyban és a testem elfogadásában viszont egyértelműen a rallys fiú az álom... 

picsába, hogy soha semmi nem tökéletes. :(

csak én. :) i love me. :)

(ja, miután hazaértem, néztem még pornót, hogy pontot tegyek az i-re. jelentem, egy nálam kövérebb nő masztizott a tévében, és arra mentem el. asszem sikerült elfogadnom a kövérséget, a kövér nőket. eddig ilyenre nem voltam képes. ez valaminek a kezdete lenne? talán...)