csütörtök, szeptember 16, 2010

kezdem kiismerni a

férfiak internetes társkeresési szokásait, elgondolásait.
amelyik pasi a neten keresgél társat (bármit is ír, hogy így szabadidő együtt töltés, meg úgy bújós legyen, meg amúgy őszinte, mármint a nő, akit keresnek), csak kiderül a végén, hogy csak szexelni akarnak. lehetőleg mindenféle következmények nélkül. 
és annyit kummantanak ehhez, amennyit csak kell. hihetetlen...
azt nem tudom, hogy az ilyenek miért nem mennek kifejezetten szexpartner keresőre? vagy mégis milyen célból ír nekem? nálam egyértelmű mindenhol, hogy nemcsak kalandot keresek. mégis ír a barom. és persze mind úgy, hogy "majd kialakul, de azért szexelni is kéne" ... WTF??? tulajdonképpen szexelni akarsz apukám, de mondjuk egy kávéra még érdemesnek tartasz, hogy beruházz, ha cserébe megkaphatsz. és ennyi. utána a büdös életben nem látjuk egymást. 
ezeknek eszük ágában sincs udvarolni, várni, vagy bármi. nem. megláttak valamelyik honlapon, és egyből rámkattan, és már tolná be tövig a farkát. 
anyjába. oda. de sürgősen. 

konklúzió: minden pasi, aki a neten keresgél: CSAK DUGNI AKAR!!! jobb ha tudjátok, kedves Nőtársaim. ne dőljetek be egyik faszkalapnak sem! felejtsétek el a netes társkeresőket, mert az mind fos. az elmúlt 4,5 évben ezt tapasztaltam. senki nem onnan akar szerelmes lenni. csak arra használják, hogy minél nagyobb esélyük legyen a dugásra. mert a neten csilliárd nő van, akit be lehet fűzni, akivel amúgy az életben nem futna össze az utcán, de ott meg összeakadnak. és levarrja, és viszlát.

jó, lehet, hogy most csak nekem "újdonság" ez... (amúgy nem, csak eddig talán nem tudatosult ennyire) mindegy. a lényeg, hogy egy netes fickót se veszek komolyan. szórakozásnak megteszi, ha tényleg érdemes rá, de ne várjon tőlem semmi komolyat. mert úgysem hiszek egyiknek sem.