péntek, szeptember 10, 2010

hajat akartam mosni

reggel, de elkúrtam az ébresztő beállítását. hálistennek nem aludtam el, mármint nagyon nem, de hát későn keltem ahhoz, hogy legyen időm hajatmosni. így csak kicsit pakolásztam, rendezkedtem a lakásban (néha rámjön ilyen), meg macskaalmot cseréltem.
nem is baj, hogy nem mostam hajat, mert reggel csepergett az eső és úgyis szarrá ment volna.

munka után a Péterfyben van jelenésem, beszűkítik végre a gyűrűm. vége lesz a pacalságnak, mert most kibaszottul elszánt vagyok. :) nem is értem, miért nyaggattam magam mindenféle hülye diétával és megvonással, mikor a kézenfekvő megoldás a testemben van. immáron lassan 5 éve. azért van az a szar, hogy használjam, és azért szabályozható, hogy szabályozva legyen. 
a kétségbeesésem és lelki mélypontom legeslegeslegvégén jött a tegnapi egyeztetés a dokival. ha nem sikerült volna, tuti, hogy idegrohamot kapok. de ettől most lenyugodtam. minden visszatér a régi kerékvágásba, megint fogyni fogok és kész.
reggel még ráálltam a mérlegre (de minek?), csak azért, hogy tudjam, mennyiről indulok. a -30 kg csak egy lightos elvárás. de 6 hónap alatt simán kivitelezhető. főleg, ha mondjuk -15 kg után már a tornázást is intenzívebben tolom. 

úgyhogy jönnek a pépes dolgok, krémlevesek, főzelékek, joghurtok, turmixok és társai. erre a vonalra gyúrok rá erősen. mert úgyis csak ezt fogom tudni megzabálni holnaptól. szerintem a hétvégén főzök is egy-két fajta főzeléket, aztán lefagyasztom jól, normális adagokban, és lesz a héten mit ennem, nem kell faszkodnom. (az este persze még toltam egy utolsó vacsorát, volt habzsi-dőzsi rendesen, de ennek egyelőre vége)

szarul aludtam, hülyeségeket álmodtam, de már nem tudom, hogy mit. igazából azt vártam jó ideje, az ágyban álmatlanul fekve, hogy szóljon az ébresztő és mehessek hajat mosni. ehhez képest... áhhh... :) 

egyébként pedig mi a retkes faszt foglalkozom én Zével? de komolyan. nem kellek neki, igazából soha nem kellettem, csak barátkozni akart, én meg barátokat nem gyűjtök. 9 hónapig vergődtünk, de vége. most már teljesen biztos vagyok benne, hogy soha többé nem akarom látni és valójában az sem érdekel, hogy él-e, vagy hal-e. de egyelőre más pasit sem. mert nem érdekel.

ma este elvileg Irie Maffia a ZP-ben, Zsófival, bár nemtom milyen idő lesz. holnap meg Normafán akarom csapatni egy kicsit. csak lightosan. egyelőre úgy van, hogy egyedül megyek (sebaj, a minimalra nagyon jól tudom rázni a seggem egyedül is), de lehet, hogy Gina is csatlakozik. ez még egyeztetés alatt van. :)
csak ne essen ez a kurva eső. ennyit kérek hétvégére, semmi mást. :)