szerda, szeptember 08, 2010

nézegetem azokat a

pasikat, akik az egyik társkereső oldalon megnézték az adatlapom. 
egy kurvajó képet raktam ki magamról, nyitóképnek, ami ráadásul nincs is retusálva, de hát nem most készült, hanem 2 éve. mindegy, az is én vagyok, és vannak még egyéb képek is rólam. szóval jó a nyitókép, rengetegen rámkattannak és megnéznek.
viszont mikor meglátják az adataimat, itt leginkább a súlyra gondolok, akkor 99,9%-ban mindenki lepattan. ez abból egyértelmű, hogy az ő adatlapján elvárásként a "maximum 65 kg" kitétel szerepel. 
elmondanám, hogy ezeknek a pasiknak nagy részét bottal se piszkálnám meg. de szerintem a nők 99,9%-a szintén nem. akiket viszont igen, azok esetében sajnálatos, hogy a külsőségekkel foglalkoznak csak. bár, aki ilyen, az jobb is, ha nem próbál velem szóbaállni, mert akkor valószínűleg az egyéb értékrendjeivel is probléma van.
jó, persze, nem lehet mindenkinek a telt forma a gyengéje, de 60-62-65 kg maximum??? menjenek már a picsába. de komolyan. 

Istenem, egyszer ebben a büdös kurva életben legyek 65, 60, vagy 55 kg. minden szararcú pöcsköszörűt szénné fogok alázni és szopatni. mindent megbosszulok. MINDEN SÉRELMEMET, az biztos. és egy percig sem lesz lelkiismeret furdalásom miatta. sőt. élvezni fogom. :)