hétfő, február 01, 2010

gyorsan eltelt a

hétvége. bár úgy tűnt, sose lesz vége. kicsit örültem, hogy jöhetek dolgozni, legalább nincs időm agyalni.
megnéztem egy valag meccset a hétvégén, legázoltuk az Arsenalt, az nagyon jó volt! :) netezgettem, meg punnyadtam. semmi extra.
gyönyörűséges képeket csinált rólam Banya, rögtön feltoltam iwiwre, meg facebookra őket, hogy lehessen csemegézni. meg itt is lecseréltem a profilképemet gyorsan. :)
a Kos hívott, talán holnap összefutunk. semmi kedvem hozzá, egyszerűen nem érzem, de legalább túl leszek rajta, aztán ennyi. egy darabig le lesz tudva.
inkább 76-ossal találkoznék, dumálnék, lehet, hogy majd fel is hívom. bár félek tőle, mert sajnos úgy érzem, le kell vele feküdnöm. és ez meg gáz. főleg, ha ő meg nem érzi úgy, hogy le kell velem feküdnie. ha még titkosba se akarja. akkor übergáz.
de ha igen? jaj, akkor meg azért gáz, mert rá fogok szokni. :( nem, érzelmek nem, a szex iránti vágyam viszont nagyon erős.
szerda este óta minden nap nézek pornót, véletlenül sem hagytam ki egy estét sem, a tegnapit sem, mert szükségem van az ilyesfajta élvezetre is. orgazmusfüggő lennék? lehet... nem nagyon izgat. de ha már érzelmeket nem kaphatok, akkor legalább szex legyen. :) és nem érdekel a mennyiség, meg a minőség, csak sok legyen és kurva jó!!! :)
"mindenki függ valamitől..." hogy a Hiperkarma örökérvényű gondolatát citáljam ide. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése